Reduceri pentru elevii și studenții care merg cu trenurile CFR

Elevii şi studenţii care merg cu trenurile CFR vor beneficia de reduceri. Este vorba de o reducere de 75 la sută la abonamentele pe trenurile Regio şi de 50 la sută pe trenurile InterRegio, potrivit Digi24.

Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua şi se dau pe baza carnetului de elev sau a legitimaţiei de student.

De exemplu, un elev sau un student va plăti mai puţin de 79 de lei pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Bucureşti Nord – Ploieşti Sud, în loc de peste 300 de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.