Relaxarea fiscală, în pericol

Articolul Ce rezultă din consensul politic: Măsurile care pun în pericol relaxarea fiscală a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

magic
0
CRESC CU NEMILUITA IMPOZITELE PE APARTAMENTE SI CASE… S-A DAT LIBER MAFIEI DIN PRIMARII SA MAREASCA IMPOZITELE ORCIT FARA LIMITA, ABUZURI DE NEIMAGINAT… IN VARIANTA INITIALA ERAU DUBLATE, ACUM POT FI MARITE ORICIT FARA NICI O LIMITA – – – OPRITI MAFIA ASTA CRIMINALA CA NE EXTERMINA FIZIC
Publicat acum 25 minute
+Răspunde
missu
+1
după alegeri o să fie ,,grijuliu” guvernul și o să ,,ne tragă ” niște impozite de or să ne sature de codul fiscal…
Publicat acum o oră şi 53 minute
+Răspunde
Mosh Bodringa
+3
un produs care costa 1000 lei la un TVA de 20% va fi mai ieftin cu 32 lei; credeti ca pt banii acestia cetatenii se vor repezii sa cumpere ????
Publicat acum 3 ore şi 40 minute
+Răspunde

mitza

+5
sa se faca investitii primesc ,daca e cu spaga,dar sa stim si noi,adica farfuridi si brinzovenescu. mie personal tare mi-e porta de acele INVESTITII ALE PRIMARIILOR ,unde o banca de stat cu… pe ea,in gardul primariei costa 50 de milioane de roni vechi
Publicat acum 4 ore şi 53 minute
+Răspunde
Ghimpe
+7
Distrug productia autohtona ca sa vina altii sa produca in beneficiul lor acelasi tip de chestii, asta daca nu se importa angro, dupa care te straduiesti sa le si maximizezi veniturile. Zici ca sunt slujbasi ai acelor companii, nu ai statului.
Publicat acum 5 ore şi 59 minute
+Răspunde
Carol
0
N-am încredere nici în înțelegerea asta. Cred că, de fapt, ni se pune în vedere altceva: să strângem cureaua, că va trebui să suportăm cheltuielile cu aleșii… În ce privește capitolul investiții, eventual, autostrăzi și drumuri, nu se va renunța la supra-acciză, ci se va dubla. Și tot nu vom avea drumuri. Petrolul va ajunge la 15USD per baril, iar litrul de benzină românesc se va opri la 1Euro. Că de unde să se mai scoată alte minuni? Și poate ar trebui să renunțăm la automobile până-n 2017… Mergem pe jos, că face bine la intestine…
Publicat acum 6 ore
+Răspunde
Csaba @ Carol
+6
Cum si-ar dori „alesii”: sa mergem noi pe jos iar ein sa ne rida in nas din calesti aurite sau masini de lux cu toate dichisurile si toate extra-urile ce vedem pe la televizor, cind bogatii lumii isi arata jucariile cu patru roti si blonda de linga sofer.
Publicat acum 5 ore şi 46 minute
+Răspunde
missu @ Carol
0
…nu mai e mult…
Publicat acum o oră şi 52 minute
+Răspunde
Moftangiu
+13
Asistenta sociala ca pondere in PIB, este una din cele mai mici din UE, si cheltuielile statului printre cele mai mari. Cresterea a asistentei sociale cu 6% nu face decat sa compenseze inflatia pe 2 ani. Statul poate si trebuie sa reduca cheltuielile.
Publicat acum 6 ore şi 23 minute
+Răspunde

Miron

+5
Scade tva-ul, principala masura, creste consumul. Al caror produse? Din import. Sau produse interne, dar tot al unor producatori cu actionariat strain, romanesc nemaifiind. Care ce va face(actionariatul)? Isi va repatria profitul. Iar noi cu ce vom ramine? Cu datorii facute pe consum al unor produse care nu aduc plus valoare Romaniei. Ne intoarcem in 2008. Dupa tot acest ”bine” va urma dezastrul. Taierilor. De salarii. O fi bine?!? PS Nu invatam nimic din cele pe care le traim acum 2 minute! Ce sa mai vorbim de cele de ieri, alaltaieri……
Publicat acum 6 ore şi 55 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.