Remeș: Era mai bun decât neamțul ăsta care nu avea loc în Germania

Decebal Traian Remeș, fost ministru al Agriculturii, a fost gazdă pentru la Antena3.

Remeş a vorbit despre evenimentele din România ultimelor luni, inclusiv despre protestele din fața sediului Guvernului.

”Marea greșeală a guvernului Grindeanu nu a fost Ordonanța 13, ci că au cedat. Cei care au protestat au fost sub comanda Monicăi Macovei, cu toate slugile lor, pe care îi găsim în toate instituțiile, în presă, în lumea privată. Frica a fost că țara se va putea aprinde si se putea aprinde. Au acționat și împotriva lui Ponta. Pe Ponta nu îl simpatizez, dar era mai bun de președinte decât neamțul ăsta care nu avea loc în Germania” crede Decebal Traian Remeș.

Acesta a vorbit și despre cei care contestă acordarea de subvenții crescătorilor de porci, motivându-și poziția prin faptul că rudele lui Liviu Dragnea au la rândul lor afaceri în acest domeniu și că ar fi vorba despre subvenții ”cu dedicație”.

”Toți ticăloșii care strigă că subvenția este un dar pentru fiu, ei uită că atunci când cumpără carne de porc, e din porci crescuți în UE, vânduți la pres de aur. Sunt porci aduși de afară” a spus Remeș.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.