×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 24 august 2017, 08:03
EUR (€)
+0.0006 ↗
4.5873 RON
USD ($)
-0.0055 ↘
3.8951 RON
• • •
Fost ministru al Agriculturii, la Antena3
Remeș: Era mai bun decât neamțul ăsta care nu avea loc în Germania

Decebal Traian Remeș, fost ministru al Agriculturii, a fost gazdă pentru la Antena3.

Remeş a vorbit despre evenimentele din România ultimelor luni, inclusiv despre protestele din fața sediului Guvernului.

”Marea greșeală a guvernului Grindeanu nu a fost Ordonanța 13, ci că au cedat. Cei care au protestat au fost sub comanda Monicăi Macovei, cu toate slugile lor, pe care îi găsim în toate instituțiile, în presă, în lumea privată. Frica a fost că țara se va putea aprinde si se putea aprinde. Au acționat și împotriva lui Ponta. Pe Ponta nu îl simpatizez, dar era mai bun de președinte decât neamțul ăsta care nu avea loc în Germania” crede Decebal Traian Remeș.

Acesta a vorbit și despre cei care contestă acordarea de subvenții crescătorilor de porci, motivându-și poziția prin faptul că rudele lui Liviu Dragnea au la rândul lor afaceri în acest domeniu și că ar fi vorba despre subvenții ”cu dedicație”.

”Toți ticăloșii care strigă că subvenția este un dar pentru fiu, ei uită că atunci când cumpără carne de porc, e din porci crescuți în UE, vânduți la pres de aur. Sunt porci aduși de afară” a spus Remeș.

Paul DumitrescuPublicat Luni, 17 aprilie 2017
9648
 | 26
 | 48
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Teo
+1
Bravo Domnule Remes, geniale consideratii! Spuneti ca toti marlanii: sa se duca Presedintele la el in Germania. Desi sasii sunt aici din sec XII, asadar sunt romanizati si sunt romani. Ignoranta e la mare pret! Teo
Publicat Miercuri, 19 aprilie 2017
+Răspunde
rappaport comissiona - prepurgel
+3
Combate strasnic specialistul in porci ...e bun de avocat al poporului !
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Charlie
-1
Pt. Nastratin. Postacii securisti ii recunosti dupa limbal. Este inconfundabil. Ei nu stiu sa atace elegant fiind niste grobieni. Prietenul lui Nastratin nu face la olita, ci la ladita cu nisip, iar in ce priveste "refuzatul" problema o rezolva de obicei altfel, branciul de pe balcon care e mai eficient si definitiv...
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Nastratin & Panait @ Charlie
+2
ce-i aia ' limbal', subtilule? ai vrut sa spui tambal ? sau lingual ? ? in orice caz, lupta continua pana la disparitia totala a bolsevismului si a bolsevicilor. bolsevicele pot sa mai zaboveasca , daca au pe vino -ncoa' si daca se caiesc de faptele strambe pe care le-au comis.... problema este ca bolsevicii se multiplica prin scizipariune, absolut alarmant! ii aud si nopatea cum misuna pe cearceaf, pe parchet, pe pereti, neincetat. din motive necunoscute mi se face frica. aud materia plangand si ma duce-n gand spre locuintele lacustre. acolo sper sa nu poata sa ajunga ! sa pot sa dorm si eu odata fara xanax s i prozac.
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Charlie
-8
Ce trebuie sa mai comita pisoiul securist basist Ponta, supranumit si "micul Mao", pentru ca postacii securisti sa inteleaga ca acest ins sinistru nu poate fi aparat? Daca basistii il apara, pot intelege, dar psd-istii ? Media securista il mentine in carti, ceea ce ar putea fi o explicatie.
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Nastratin @ Charlie
+5
Ce are pisicu ' de-a face cu oala ta de noapte? Obsedat esti, prietene....Te-a refuzat cumva, candva?
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
ana
+6
Cei care i-au fabricat dosarul mizerabil lui Remes sa raspunda penal, material, o rusine pentru tara acesti oameni care conduc un sistem securist ca in anii lui Ceausescu si poate mai rau, atunci nu se fabricau dosare pe antipatii politice ci numai daca furai si sume uriase nu mizilicuri, aceste sume mici se imputau si se recuperau dela vinovati. Vrem o tara condusa nu de sistem , vrem alegeri nefraudate, am avut un presedinte care a stat 5 ani la Cotroceni si-l mai avem si pe actualul nici la el sistemul nu a stat , afraudat in continuare. Vrem verificarea alegerilor prezidentiale din 2009 si 2014
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Stroe @ ana
+1
@ANA Cu cat esti platita de PSD? Remes a luat SPAGA, asa a decis instant de judecata. Indiferent de valoarea bunului furat, tot furt se numeste.
Publicat Miercuri, 19 aprilie 2017
+Răspunde
Aron Deleanu
-2
Porcarul Remeș s-a îmbogățit în urma afacerilor fabricilor ilegale de alcool!
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Charlie @ Aron Deleanu
+3
Valene /Delene, spunea Rockefeller: ' Sa nu ma intrebati de cum mi-am facut primul milion! Despre urmatoarele va pot spune. '' Capitalismul sufera de boli congenitale, cea mai garva dintre ele este Originea si Constituirea Capitalului. La noi, dupa deranjul din '89 Acumularea Primitiva de Capital s-a dezlantuit pe mormanul de fier vechi , fara scrupule. Sa inteleg ca talica nu esti de acord cu naturelul de hotie si furtisag care sta la baza Constituirii Capitalului? Crede-ma ca stiu ce vorbesc, am citit o carte in 3 volume care se chema Capitalul, cu creionu' pe hartie si am conspectat ....Dar daca d-ta nu esti de stanga,ceea ce banuiesc de fapt,atunci sper ca intelegi ca esti un biet parazit intestinal de tip panglica, care vegheaza ca numai capitalul strain , strecurat si albit de trecerea generatiilor peste primele acte de siune/inselatorie sa poata sa ne penetreze ecnomia , atat moral cat si cu vaselina de rigoare .Auguri!
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
cetatean
-13
Nu stiu care sunt sustinatorii lui remes , cel cu caltabosii, dar vad ca apare pe toate posturile. Nesimtitul se lauda ca ce cinstit era , fara a spune un cuvintel ce magarii a facut impotriva cetatenilor cind se credea buricul pamintului . De ex. : in HG 765 unde a declarat mincinos si a semnat ca ministru reprezentind - statul romin- ca un teren ar fi proprietate publica a statului fara sa existe titlu de proprietate al statului pe acel teren !!!!
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
Lula @ cetatean
+14
cetatene, esti de parere ca cineva care personal iti este antipatic si a fost condamnat pe probe dubioase este vinovat? mi-ar parea bine sa ne intalnim! avem joburi pentru oameni ca d-ta!
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+2
HRISTOS A INVIAT DOMNULE MINISTRU !!!!!!SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE !!!!!
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
Mitică
+2
..ăsta e „ăla” care a pus primul în țara asta impozit pe pensii...a găsit „ omu” gaura la finanțe și a crezut că e „miezul” din dodoașcă....( pe „vremea” când păstorea finanțele !)
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
Nasty @ Mitică
+2
Esti sigur, Miticule ? Nu era Boc cel Mitic ? Ia mai vezi odata carnetul de notite, ai incurcat sedintele de postare!
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Valahu
+14
Bravo Remes !
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat Marţi, 22 august 2017