Replică tranșantă pentru Iohannis

Avocata Laura Vicol îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că minte în cazul Daniel Dragomir. Avocata susține că Dragomir nu a plecat din SRI din cauza „unor probleme/dosare penale”.

”Stimate domnule preşedinte Iohannis. Am pretenţia ca măcar un singur om (în speţă domnia voastră) din conducerea acestei amărâte de ţări în gâtul căreia v-aţi înfipt colţii, să NU MAI MINTĂ! Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi şi datorita mie, doar v-am votat (regretul e tardiv). NU, domnule presedinte, Daniel Dragomir NU a plecat din SRI din cauza unor probleme/dosare penale ci pentru că, spre deosebire de alţii, nu a acceptat să fie sluga manipulată în detrimentul acestei ţări pe care se presupune ca o conduceţi dumneavoastră. Aş fi vrut să vă văd în geaca dumneavoastră roşie şi la mine la proces, unde m-au descătuşat adevărul şi vreo 50 de colegi avocaţi..nu că mă vait, dar nu pot să tac. Am o rugăminte, credeţi că mă puteţi face mândră de preşedintele tării mele? Până acum nu v-a iesit.. O româncă”, a scris Vicol, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, răspunzând unei întrebări legate de afirmațiile făcute în presă de Daniel Dragomir, că i se pare ”o campanie ciudată” și că nu urmărește astfel de ”cancanuri”.

”Mie mi se pare o campanie ciudată, nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancanuri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituții. Ba chiar, când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, și așa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic”, a spus Iohannis.

Avocata Laura Vicol este fina fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.

Presa a relatat în luna aprilie că Laura Vicol, avocata Alinei Bica, dar si a Camatarilor, s-a căsătorit cu omul de afaceri Vladimir Ciorbă, iar nași de cununie le-a fost fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir și soția acestuia, Marinela Dragomir.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.