Reproşurile unui bucureștean pentru Gabriela Firea și pentru Daniel Florea

Gabriela Firea împreună cu primarul sectorului 5, Daniel Florea, s-au deplasat în fața Pieței Ferentari pentru a vedea felul în care se acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzi, conform b1TV. De altfel, cei doi au solicitat intervenția militarilor pentru a ajuta la deszăpezire.

Un bucureștean, care a profitat de ieșirea celor doi edili pe teren, le-a făcut observații chiar în timp ce primarii făceau declarații în direct. El le-a reproșat felul în care sunt nevoiți pietonii să nu meargă pe trotuarele din București, ci direct pe carosabil, și a povestit despre faptul că nu poate face o plângere la Primărie deoarece este plimbat de la un departament la altul.

Primarul general a dat asigurări că deși sunt străduțe pe care se pătrunde foarte greu cu utilajele de deszăpezire, acesta vor fi curățate pentru ca până joi dimineața oamenii să se poată deplasa, iar prioritate vor avea stațiile de autobuz și de tramvai pentru ca bucureștenii să poată folosi fără probleme mijloacele de transport în comun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.