Restricţii rutiere pe Calea Victoriei din Capitală

Restricţii rutiere vor fi impuse, duminică, pe Calea Victoriei din Capitală, unde se va desfăşura “SuperCupa României la Kartig electric”.

Poliţia Capitalei a anunţat că, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, duminică, se desfăşura evenimentul sportiv “SuperCupa României la Kartig electric”, pe următorul traseu: Calea Victoriei – str. Walter Mărăcineanu – aleea din faţa Sălii Palatului – breteaua din faţa Muzeului de Artă.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, între orele 08..00-12.00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei (tronsonul cuprins între Bd. Dacia şi str. Ion Câmpineanu), pe str. Ştirbei Voda (tronsonul curprins între str. Berzei şi Calea Victoriei) şi pe str. Walter Mărăcineanu (tronsonul curprins între Calea Victoriei şi str. Ion Câmpineanu ).

De asemenea, sâmbătă, între orele 10.00 – 18.00 vor avea loc testări şi iniţieri pentru copii, în Piaţa George Enescu.

Rutele ocolitoare sunt: Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Lascăr Catargiu; Str. Buzeşti – Str. Berzei – Splaiul Independenţei.

Brigada Rutieră Bucureşti le solicită şoferilor să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.