Rețeaua de sănătate REGINA MARIA: expansiune de peste 2 milioane de euro

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a anunțat că începe anul 2017 sub semnul expansiunii, după ce, anul trecut, și-a mărit portofoliul cu șase centre medicale în Pitești, Craiova, Târgu Mureș și Timișoara. Din acest an, furnizorul a început să activeze și pe piața serviciilor medicale private din Ploiești prin preluarea centrului Al-Medica Berlin și și-a extins portofoliul în București prin achiziționarea clinicii IXIA Medica, deservind o zonă importantă din estul orașului.

Capitala rămâne un centru de interes pentru deschiderea de noi unități. Astfel, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a inaugurat în luna februarie Policlinica Victoria (aflată în imediata apropiere a Pieței Victoria) și are în plan deschiderea unei noi unități medicale în Dorobanți. Cu aceste două noi lansări, furnizorul oferă o acoperire mai bună și pentru zona centrală a capitalei.

Investiția totală depășește 2 milioane de euro și confirmă implicarea activă a Rețelei de sănătate REGINA MARIA în dezvoltarea sistemului medical la nivel național.

”2016 a fost, pentru REGINA MARIA, un an al tranzacțiilor. Doar prin intrarea în Rețea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzacții de pe piața serviciilor medicale private. În ultimii ani, REGINA MARIA a fost implicată în 13 tranzacții cu preluare integrală a altor jucători, precum și în 3 tranzacții care au vizat schimbarea acționariatului companiei – cele mai mari din piața serviciilor medicale. Cu toate acestea, punem în continuare accent pe calitate, nu pe cantitate. Ne alegem cu grijă achizițiile și partenerii, pentru că scopul nostru este de a ne menține leadership-ul pe zona de calitate a serviciilor și de a oferi același standard medical în toate locațiile noastre. Avem în continuare apetit pentru achiziții, ne uităm la mai multe deal-uri și suntem deschiși către alte oportunități de extindere. Analizăm toate posibilele achiziții cu cea mai mare seriozitate.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

REGINA MARIA a deschis prima policlinică în Ploiești

Recent, REGINA MARIA a achiziționat Al-Medica Berlin, punând astfel pe hartă prima policlinică a rețelei din Ploiești, care, în urma unui proces de modernizare, va prelua numele REGINA MARIA Ploiești. Noul centru se întinde pe o suprafață de 300 de mp, dispune de 9 cabinete pentru consultații și de un punct de recoltare a analizelor. Pentru început, pacienții au acces la 13 specialități medicale, urmând ca pe parcursul acestui an, numărul acestora să fie suplimentat. Policlinica oferă investigații decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru cinci specialități (dermatologie, ecografie, obstetrică-ginecologie, pneumologie și psihiatrie), dar și servicii de Medicina Muncii.

Trei noi locații REGINA MARIA în București

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA deține, în acest moment, 14 policlinici în capitală, după ce, la începutul acestui an, a inaugurat alte două centre și are ca obiectiv pe termen scurt deschiderea unui al treilea.

Policlinica REGINA MARIA Doamna Ghica (fosta IXIA Medica) vine în întâmpinarea nevoilor medicale ale pacienților din zona de est a capitalei prin 30 de medici din 12 specialități precum: medicină de familie, alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie și multe altele. Dintre acestea, cinci specialități sunt în contract cu CAS.

Policlinica Victoria, amplasată în imediata apropiere a Pieței Victoria, deservește una dintre cele mai importante zone de business din București și aduce peste 20 de specialități medicale, 11 cabinete pentru consultații și centru propriu de recoltare a analizelor de laborator. Policlinica Victoria are program de funcționare și sâmbăta.

Pentru perioada imediat următoare, furnizorul pregătește inaugurarea celei de-a 15-a locații din București, o policlinică în zona Dorobanți.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din România ce reunește peste 3.500 de angajați și colaboratori în cele 35 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 1,4 milioane de pacienți retail. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 390.000 de pachete de prevenție și tratament. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 35 de locații proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternități, 8 campusuri medicale, 11 centre de imagistică, 15 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară. Totodată, REGINA MARIA este prima companie care a introdus în România pachetele de prevenție (abonamente) pentru companii, în urmă cu 20 de ani, și care a lansat prima gamă de pachete de prevenție destinată IMM-urilor, indiferent de numărul de angajați.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.