×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:32
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Cotroceni
Reuniune CSAT

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) se întrunește joi la Palatul Cotroceni, una dintre temele aflate pe ordinea de zi fiind Strategia națională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă.

"Joi, 14 septembrie, începând cu ora 11,00, va avea loc la Palatul Cotroceni ședința CSAT, ședință condusă de președintele României. Două elemente care există pe ordinea de zi a acestei ședințe: participarea Armatei Române cu o capabilitate navală la o misiune sub conducerea NATO în semestrul II al al anului 2017 și Strategia națională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă", a anunțat recent purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

Update: CSAT a avizat Strategia națională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă

”Obiectivul Strategiei este dezvoltarea și consolidarea cadrului de cooperare și coordonare a acțiunilor autorităților române, precum și a mecanismelor și instrumentelor necesare acestora pentru prevenirea și combaterea amenințărilor la adresa securității naționale reprezentate de proliferarea armelor de distrugere în masa și a vectorilor purtători. Strategia va fi implementată în perioada 2017-2019 și va viza, în principal: întărirea capacității de reacție rapidă; asumarea unui rol activ în susținerea eforturilor comunității internaționale în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă, consolidarea cooperării inter-instituționale, în vederea creării unor mecanisme eficiente și flexibile, care să asigure prevenirea și contracararea proliferării armelor de distrugere în masă și a vectorilor purtători", a precizat un comunicat al Președinției.

Update: CSAT a aprobat participarea României, cu o capabilitate navală, la o misiune NATO

Consiliul Suprem de Apărare a Țării a aprobat joi, în ședință, participarea Armatei României, cu o capabilitate navală, la o misiune sub conducerea NATO, în semestrul al II-lea al acestui an.

"Această capabilitate este inclusă în Pachetul de forțe, aprobat pentru anul în curs, fiind pusă la dispoziție în cadrul rezervei naționale de forțe, pentru a răspunde unor solicitări suplimentare din partea organizațiilor internaționale de creștere a contribuției României la misiuni și operații externe", a precizat Administrația Prezidențială.

Publicat Joi, 14 septembrie 2017
553
 | 0
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
absolventii
+1
pericol de securitate si siguranta nationala> 1. invatamantul particular-infiintat pe fundatii, asociatii si HG SECRETIZATE, plin de rubedenii, amantlac, parlamentari incompetenti, neplata de taxe si impozite la buget e mai presus de lege?? 2. desfiintarea cumului de parlamentar cu Functia de cadru didactice timpul mandatului 3.PLATA DE TAXE SI IMPOZITE< resursa bugetara 4. desfiintarea activelor si patrimoniului pt conducerile universitatilor private
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
linx
+1
Iata cat de ancort este Johannis in actualitate . De rasul curcilor ordinea de zi . Avem noi un cuvant greu in problema pusa in discutie > Sa fim seriosi!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
exe
+5
Si eu care credeam ca s-a intrunit CSAT pentru incredibilele declaratii de o extrema gravitate ale colonelului Dragomir,sau despre invazia de la malul marii ....
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
RO nin
+3
Nimic de nemultumirile militarilor activi legat de coeficientii de salarizare mici(la jumatate decat inainte)?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
PD
+4
Doar atat!? Sau doar asta ni se spune!? Halal transparenta comunicationala... Nimic despre valul de imigranti si cotele impuse de colonizatori... Nimic despre reformarea sistemului de justitie ... Apa de ploaie...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
obiectiva
+4
se sperie si proliferarea armelor de distrugere in masa de intrunirea CSAT ...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Cititor
+6
Fix proliferarea nucleara ne apasa! Dar valul de imigranti care vine pe Marea Neagra nu framanta pe nimeni?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 34 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 49 minute