Revelion 2012: Unde vor fi petreceri în aer liber în București

Aproximativ 50.000 de bucureşteni sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, unde vor cânta şi dansa alături de cei mai de succes artişti.

Primăria Capitalei organizează în acest an petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei sub deviza „Bucureştiul cântă!”.

Pe scena din Piaţa Constituţiei vor cânta, de la ora 19.30, Iris, Voltaj, Proconsul, Zdob şi Zdub, Bere Gratis, Vunk, Direcţia 5, Pepe, Smiley şi CRBL.

Surpriza serii va fi un spectaculos foc de artificii, sincronizat pe ritmuri compuse şi orchestrate de pianistul Bogdan Ota, devenit celebru în urma ocupării locului al doilea în finala concursului „Norske talenter/ Norvegienii au talent”.

Primăria Capitalei estimează că aproximativ 30.000 de bucureşteni vor petrece Revelionul în Piaţa Constituţiei.

Şi pentru bucureştenii care nu vor să se distreze de Revelion în aer liber au fost pregătite petreceri cu muzică, focuri de artificii şi meniuri tradiţionale sau franţuzeşti.

Pro TV şi Pro FM păstrează tradiţia şi oferă un super concert de Revelion „Live Revolution”, cu cei mai de succes artişti din România, printre care se numără Smiley, CRBL şi Loredana, show-ul din Piaţa Revoluţiei din Capitală fiind prezentat, pentru al 15-lea an consecutiv, de George Vintilă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.