Revolta Oanei Pellea: „Sunt nesimțiți”

Actrița Oana Pellea acuză „nesimțirea unor spectatori” în contextul în care Florin Piersic Jr. a părăsit scena Teatrului Godot în timpul unui spectacol, după ce unei persoane din primul rând al sălii i-a sunat telefonul și nu s-a deranjat să îl închidă.

Artistul nu este lăutarul ce îl plătești să vină la masa ta, atenționează artista, criticându-i pe spectatorii cărora le sună insistent telefonul sau se uită pe Facebook în timpul spectacolului.

„Citind comentarii… Nu, nu actorul se face vinovat pentru nesimțirea unor spectatori! Unii spectatori sunt nesimțiți. Punct. Spectatorul nesimțit lasă telefonul deschis…să i sune în timpul spectacolului…sau se uită pe facebook sau comentează cu voce tare (în timp ce actorul îi dăruiește timp și viață, emoție și profesionalism) pentru că este nesimțit! Nu pentru că nu i place piesa, sau actorul…
Spectatorul nesimțit îi deranjează pe ceilalți spectatori și pe cei de pe scenă! Punct. Actorul nu este lăutarul ce îl plătești să vină la masa ta! Spectatorul plătește un bilet de intrare într o locație unde se desfășoară un act artistic. Spectatorul plătind biletul nu cumpără dreptul de a și bate joc și de a umili artistul! Dacă ne facem că nu auzim sau că nu vedem …o facem din respect față de ceilalți spectatori. Dacă suna de multe ori în timpul unui spectacol…actorul e liber să facă observație sau să opreasca spectacolul! Punct”, a scris celebra actriță pe contul său de Facebook.

Citește și

Motivul pentru care Florin Piersic Jr. a ieșit de pe scenă în timpul unui spectacol

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.