Revoltă printre suporteri provocată de mitingul PSD

După evenimentul organizat la Arena Națională, suporterii echipei Dinamo au afişat sâmbătă seara mai multe bannere ofensatoare la adresa premierului Victor Ponta şi au scandat trivialităţi la adresa acestuia şi a PSD, la meciul dintre gruparea bucureşteană şi CSMS Iaşi, disputată în Ștefan cel Mare, transmite Mediafax în pagina electronică.

De asemenea, suporterii au afişat bannere ofensatoare la adresa liderului galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, una dintre persoanele care au realizat coregrafia de pe Arena Naţională cu ocazia lansării candidaturii premierului Victor Ponta la preşedinţia României.

Fanii de la tribuna a II-a au afişat pentru scurt timp un banner cu mesajul: „Afară cu politica din stadioane”.

În momentul în care galeria dinamovistă scanda trivialităţi la adresa PSD şi premierului Victor Ponta, publicul a aplaudat.

Scandările au avut loc după ce presa a relatat sâmbătă că „galeria lui Dinamo” îmbrăcată cu tricouri UNPR îi pregătește o coregrafie specială prezidențiabilului Ponta ca la marile derbyuri.

„Susținătorii UNPR sunt amplasați la peluza opusa scenei de pe care va vorbi premierul. Printre cei de la UNPR, Elias Bucurică, liderul galeriei lui Dinamo. Bucurică și-a adus ultrașii la mai multe reuniuni de partid în ultimii ani, fiind „afiliat” cercului lui Gabriel Oprea-Neculai Ontanu”, a relatat protv.ro sâmbătă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.