×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 07:40
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Scandalul continuă în Partidul Mișcarea Populară:
Robert Turcescu, un "mucios" care "plângea" în biroul lui Băsescu

Scandalul din Partidul Mișcarea Populară continuă.

Vicepreședintele Radu Cristescu a reacţionat după ce Robert Turcescu l-a atacat pe Traian Băsescu, afirmând că susține politicile PSD.

Turcescu este, potrivit lui Cristescu, un “mucios” care “plângea”, în urmă cu un an, în biroul fostului președinte pentru a-i da “sinectură”.

Scandalul a pornit de la amendamentele depuse de Traian Băsescu la Legea grațierii.

“Traian Băsescu, așa dur cum îl vedeți, e un om cu suflet mare. L-a luat și l-a făcut deputat. Nu este un puci în PMP, sunt muci. Domnul Turcescu este un mic muc”, a spus Cristescu la România TV.

“E un ofițer păcălit, acoperit, un chitarist ratat și un ziarist șpăgar. De ce nu a candidat Turcescu pe persoană fizică? La Constanța și dacă puneai un papagal ieșea, e localitatea președintelui Traian Băsescu”, a adăugat acesta.

De asemenea, vicepreședintele PMP susţine că pe Turcescu l-ar da afară mâine din partid”, cu "șuturi în fund".

Senatorul PMP Traian Băsescu a depus o serie de amendamente controversate la Legea graţierii. Fostul preşedinte cere graţierea celor care au primit pedepse mai mici de zece ani şi chiar a persoanelor condamnate pentru terorism.

Traian Băsescu mai vrea reducerea la jumătate a pedepselor pentru femeile condamnate pentru fapte de corupţie, pentru persoanele de peste 60 de ani şi pentru femeile condamnate pentru infracţiuni care nu au fost săvârşite cu violenţă.

Referitor la amendamentele depuse la Legea graţierii, Băsescu a spus că şi-a propus eliminarea elementelor de neconstituţionalitate negând că ar fi avut un interes personal.

De asemenea, Liderul deputaţilor PMP Eugen Tomac a declarat, joi, că amenamentele nu au fost discutate în formațiune şi dacă ele vor fi depuse nu vor fi considerate "cel mai probabil" ca fiind ale PMP, ci ale lui Băsescu.

Robert Turcescu, parlamentar PMP și un vechi susţinător al lui Băsescu, l-a criticat pe fostul preşedinte într-o postare pe blog.

"(...)Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil și va duce la disoluția Partidului Mișcarea Populară. PMP este un proiect viabil, necesar democrației românești, dar numai în condițiile în care declarația președintelui Băsescu din decembrie 2016 va rămâne în permanență actualitate. Asta este democrația (...)", a scris printre altele fostul jurnalist.

Paul DumitrescuPublicat Vineri, 21 aprilie 2017
6205
 | 7
 | 14
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
??????
+3
Articolul pune totuși în discuție "criteriul" pentru care a fost promovat, în PMP, domnul Robert Turcescu , pentru a fi propus de o funcție de "elită" în politica romnească ?
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+4
PMP E UN PARDIDUT IN DISOLUTIE !!!!!!!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
QX
+14
Aceasta miscare populara se dovedestie o desavarsita adunatura de infractori si fripturisti cu fatise porniri de inselat si mintit natia - mimand democratia si corectitudinea insa doar pentru as sterge urmele si as croi drum spre alte magarii si matrapazlacuri dupa calapodul tradatorului belit.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Stoian
+6
Cat de jos am ajuns,noi ,ca natie,daca unul ca Radu Cristescu,un gainar cu pretentii de politician,este primit aproape zilnic la TV-urile cu politica,ca sa-si prezinte aberatiile cu pretentii de "comentarii politice".N-avem cum sa ne facem bine daca indivizi ca asta,inculti si ingamfati,bufoni agramati si suficienti,dar indeajuns de smecheri ca sa parvina,au ajuns sa dea lectii si sa emita judecati.N-am absolut nici-o simpatie pentru Turcescu,ba chiar imi provoaca greata...Dar sa vina unul precum Cristescu si sa-si dea cu parerea,asta e prea mult.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
gmbplay @ Stoian
+2
Abia acum ai aflat starea natiei?
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+13
Tov. col Turcescu , dupa ce si-a azvarlit pietroaiele din ..Desaga.. [ Ranita ] cica ar fi devenit liber ca pasarea cerului, de basism, lichelism si seKurism.!! Hai da de bre Tataie. Asta sa o spuneti primatelor reptiliene gen Lili..Nasty.. Crocodilul.. Eduard Draku sa-i ia si altor vietati aidoma astora ce nu gandesc nici cat Curca In Lemne.!!??Bine mai colonele, cand seful tau se lupta pe viata si pe moarte pentru salvarea Lenutei din Plescoi, tu te faci ca nu pricepi asa ceva.??!! Pai asta pentru cine crezi tu ca a pritocit acele amendamente la legea gratierii.??!! Pentru amaratele din Romania.!!?? Ba mai mult, ti-ai permis luxul sa-l ataci personal pe Capoo Del Tutii Capii.!! Stii ce inseamna asta colonele.?? Ai incalcat Omerta.??!! Adicatelea codul bunelor maniere in lumea mafiota.!! Ti-ai semnat sentinta la moarte cu propia-i manuta.!! Colonele.!! Visezi principii in lumea mafiota colonele.??!! Asta inseamna ca ati uitat codul de la botez.!! Stii tu care.!!?? Tinte bine colonele, sa vezi ce propaganda incepe impotriva ta din partea fostilor prieteni , cam cum procedai si tu la timpul tau cand primeai ordine de la Balena Albastra.!!?? Nu pot decat sa spun. Intarata-i drace ca si mie imi place. Domane ajuta.!!Stelu
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Țăranul
+19
Mare om , mare caracter ..... acest Turcescu ..... ! Simbolul oportunismului dămbovițean ..... cu origini argeșene .....
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Csalas
+29
Cine se aseamana s-aduna. Turcescu , ca si Basescu plange atunci cand interesul il cere. Lipsa de caracter este principalul atribut comun al celor doi, mai departe ce sa mai comentam caci este o pierdere de vreme cu doua forme de viata parazitare.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Dan
+12
Nu-i pace sub maslini !
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Cetatean treaz la minte @ Dan
+2
Recunosc, nu am citit articolul, am scris inspirat de titlul articolului comentariul meu anterior, dar oricum acesta ce vb acum este defapt emisarul lui base, ii tine trena, asa ca in fond tot lui i se cuvine a-i fi adresat comentariul meu. Despre emisar, numai de lauda ca o fi si el la ceva sinecuri invitat in trecut, sau macar acum:))))))))))))))
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
NcM
+19
Potoliti-va cu "scandalul"! E o veche smecherie de marketing. De genul Prigoana vs. Bahmuteanu ori "privirile ucigase" ale boxerilor pentru a promova un meci, samd. Atat de prosti am ajuns?
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+8
ce credeţi că se întâmplă când vocabularul, adică arsenalul unui politician, ajunge pe mâinile unui terorist, în speţă cristescu ? Simplu, ucide limba română, dar pentru infracţiunea asta, legea nu prevede pedepse. Oricum, e bine să ştiţi că pmp este un partid plin de terorişti la propriu, care e susţinut de 6% din turma cu drept de vot...
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Țăranul @ anado tauriga
+15
Deși am dat plusul cuvenit fără ezitare , trebuie să remarc totuși deviaționismul lui Vișan și Cristescu , aspect benefic pentru trecerea în neființă a epocii băsescine și pentru distanțarea față de aripa din pnl , parteneră a lui Palton Vodă .... , așa cum editat Bușoi și Gina Felea Turcan .... , și față de usr-ul infestat .... de dobitocie , infamie , ipocrizie .... , trădare de neam .....
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
anado tauriga @ anado tauriga
+8
@ Țăranul. îi tai balaurului un cap, îi cresc alte două-n loc. Cu sau fara băsel, balauru' tot balaur rămâne. E păcat că Făt Frumos nu mai locuieşte pe meleagurile noastre, a emigrat...
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 11 ore şi 33 minute