Robu, după furtuna devastatoare: „Ca-n minunatul cântec”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunțat, sâmbătă seara, pe Facebook, ce se va întâmpla după ce 3.500 de arbori au fost doborâţi în urma furtunii de duminică: ”Ca-n minunatul cântec al copilăriei noastre, „Podul de piatră”.

„După cum am anunțat, 3500 de arbori au fost puși la pământ de furtuna din 17.09.2017! Am decis ca lemnele rezultate prin tăierea lor să fie folosite după cum urmează:
1. Mai întâi, dăm o cantitate care să le asigure trecerea iernii, persoanelor cazuri sociale, care se încălzesc cu lemne
2. Lemnele rămase după pasul 1, le scoatem la licitație, iar banii obținuți îi folosim pentru cumpărarea de puieți, în vederea înlocuirii celor 3500 de arbori distruși! Fac public faptul că în locul celor 3500 de arbori distruși, vom planta alți 10500, adică: în loc de fiecare arbore distrus, vom planta 3 alții! Ca-n minunatul cântec al copilăriei noastre, a tuturor românilor, „Podul de piatră”:
„Vom face altul pe râu în jos, Altul mai trainic și mai frumos
”, a scris edilul pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.