România a devenit un stat polițienesc

Fostul prim-vicepreședinte al PDL și președinte al CJ Caraș-Severin a confirmat plecarea sa din PDL și înscrierea în PNL. Totodată, Frunzăverde a făcut câteva declarații dure la adresa regimului Băsescu.

Voi fi candidatul USL la președinția Consiliului Județean Caras-Severin și cel mai probabil vicepreședinte PNL pentru relațiile internaționale. Am tras un semnal de alarma încă din noiembrie 2010 că România a devenit stat polițienesc, în care vrajba politică a declanșat un imens haos administrativ. Eu am tot vorbit despre aceste probleme grave în primul rând în interiorul PDL, dar și în public uneori. Toate resursele pentru dezvoltare locală sunt centralizate cum n-au fost niciodată. Am atras atenția de nenumărate ori că PDL nu mai are nimic de a face cu valorile de dreapta. Întîi voi anunța candidatura mea din partea USL și tot atunci se va produce și plecarea mea din PDL. Toate aspectele vor fi lamurite mâine la ora 12,00 într-o conferinta de presă” , a afirmat Sorin Frunzăverde în declarația sa postată pe blogul lui Radu Tudor. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.