România ar putea participa la construcţia Eastring

Articolul România ar putea participa la construcţia Eastring: UE, faţă în faţă cu două capete ale „balaurului” South Stream a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

SOBOLANU
+1
TOTUL TINE DE RUSIA SI DACA OBS BG E SCOASA DIN SCHEMA DE OBRAZNICA CE A FOST FARA SA SE GANDEASCA LA CONSECINTELE ASUPRA POPORULUI SAU !!!!!!!
Publicat acum o oră şi 42 minute
+Răspunde
BulaB
+5
Curios cum le intoarcem iarasi. Gazprom a spus clar de anul trecut ca singura teava care va alimenta europa de sud va fi cea din turcia-grecia si sa va apucati sa puneti mana pe lopata: s-au saturat de gainariile europene si le dam dreptate. Vrei gaz? iti faci teava pana la turci si poti face ce vrei cu gazul sau tevile tale.Dupa 2018-2019 rusii pot opri gazul catre europa si il trimite spre China – nu pierd nimic.Teava din marea baltica catre germania-alta poveste :capacitate 60 miliarde metri cubi dar nu pot trimite decat la jumatate din cauza legilor europene????Asteptati pana vine americanul cu galeata de gaz lichid la 1000 $ ( nu 350 $ ) ca asa este „economic” ptr Europa.
Publicat acum 2 ore şi 24 minute
+Răspunde
SaakasBilly@rusofobiie
+6
E comic de-a dreptul !! Asa zisa „dependentza” de gazele rusesti inseamna ca europa ramane fara cele 40% necesar de gaze ,in momentul in care atat germania ,anglia sau frantza nu depind sub nici o forma de cele 40% !! In fatza viitorului nu prea roz cu zacaminte de gaze pe sfarsite ,nemtzii ,cum le sta lor bine ,s-au asigurat cu o conducta directa cu rushii care nu trece prin nici o zona cu nebuni cum e cazul traseului care tranziteaza ukraina, unde ricanii au tras o lovitura de stat si boicoteaza exportul de gaze rus spre europa !! Ideea ricana e sa invadeze europa cu gaze lichefiate scumpe ,pe care nu o sa le cumpere nemtzii frantzujii sau englejii ,nici macar tzarile nordice ,ci parleaza o sa pice pe romanasi ,bulgari,unguri…etc ,toti amarastenii care visau ca fraierii la luxul bogatziilor furate de ricani !
Publicat acum 2 ore şi 58 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.