România, aur la bârnă

Gimnasta Andreea Munteanu a cucerit aurul la bârnă la Campionatul European de gimnastică, care se defășoară în Franța, la Montpellier. Gimnasta româncă a fost notată cu 14,366.

Au mai urcat pe podium Rebecca Downie din Marea Britanie, notată cu 14,300, pentru care a primit medalia de argint, și Claire Martin din Franța, medaliată cu bronz, care a fost notată cu 14,200.

Rateu la sol

Andreea Munteanu a mai concurat duminică și la sol. Românca s-a clasat însă abia pe locul 8 în finală la sol. Andreea Munteanu a a fost notată cu 13,866, ocupând astfel locul 8, ultimul. Medalia de aur a fost obținută de Ksenia Afanaseva (Rusia, 14,733), urmată de Claudia Fragapane (Marea Britanie, 14,633) şi Giulia Steingruber (Elveţia, 14,466).

Delegaţia României a obţinut următoarele rezultate la campionatul din Franța: medalie de aur – Andreea Munteanu la bârnă, medalie de argint – Marius Berbecar – la paralele, Andrei Muntean – locul 5 la paralele, Andreea Munteanu – locul 8 la sol, Laura Jurcă – locul 7 la individual-compus şi Diana Bulimar – locul 10 la individual-compus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.