Românii din Spania strigă azi „Jos Băsescu !”

Membrii organizatiei PSD Madrid au solicitat autorizatia Guvernului local din Madrid pentru o manifestatie de sustinere a protestelor generale ale cetatenilor romani imptriva incompetentei si gestiunii dezastruoase a Guvernului Romaniei condus de Emil Boc, precum si a presedintelui Traian Basescu.

 

Concentratia membrilor PSD va avea loc in fata Ambasadei Romaniei la Madrid in C/ Alfonso XIII, nr. 157, din Madrid, la ora 12 in data de 21 ianuarie 2012 unde si-au anuntat si cetateni romani rezidenti in Spania care nu sunt afiliati ai nici unui partid politic.

 

Manifestatia este sprijinita de filiala Partidului Conservator Roman din Spania precum si PSD Navas del Rey si PSD Arganda del Rey din Madrid.

 

Atat membrii PSD care vor fi prezenti, precum si invitatii acestora isi manifesta stupoarea precum si indignarea pentru usurinta cu care Guvernul PDL de la Bucuresti manevreaza interesele Romaniei in scop personal, atitudinea sfidatoare a presedintelui Traian Basescu fata de populatia Romaniei, precum si usurinta cu care s-a semnat interzicerea dreptului de munca a cetatenilor romani din Spania anul trecut in luna iulie, care este in fapt o incalcare flagranta a drepturilor romanilor rezidenti din Spania, drepturi castigate de-a lungul anilor cu mari eforturi.

 

Mentionam ca organizarea si autorizarea acestei manifestii a fost obtinuta de catre PSD Madrid prin D. Marius Vili Sarbu si este singura de moment autorizata de catre autoritatile de la Madrid.

 

Desi i se poate aduce o tenta politica, manifestatia de sustinere este apolitica, dovada fiind marea participare a cetatenilor romani care nu sunt inscrisi in vreun partid politic, dar satui de incapacitatea si incompetenta autoritatilor de la Bucuresti de a gestiona si sustine interesele unei Romanii Europene si a cetatenilor ei oriunde s-ar afla acestia.

 

Va stam la dispozitie cu orice lamurire la telefoanele noastre 0034 – 697355235, 0034 – 663.606.325 sau tel fix/fax 0034 – 91.377.52.46.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.