Rovana Plumb: Prioritatea zero a PSD – continuarea guvernării

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a apreciat duminică, întrebată de presă despre colaborarea cu UNPR, că actuala coaliție majoritară va continua guvernarea.

”Majoritatea pe care o avem în Parlament, coaliția la guvernare va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD este de a continua guvernarea, lucrurile bune pe care le-am făcut, măsurile socio-economice pe care le-am luat, reparațiile și creșterea economică vor continua și vom distribui bunăstarea creșterii economice către cetățeni”, a declarat Rovana Plumb, aflată în județul Dâmbovița.

”PSD este un partid unit, un partid stabil, un partid solidar, care se bazează pe cei 1.500 de primari, pe consilieri locali, consilieri județeni, președinți de consiliu județean, parlamentari, membrii noștri de partid și simpatizanți și în continuare își va duce mandatul acestei guvernări”, a mai spus lidera PSD. Întrebată despre întoarcerea lui Victor Ponta în țară, Rovana Plumb a precizat: „Domnul prim ministru Victor Ponta și președinte al PSD se va întoarce în țară atunci când starea de sănătate îi va permite. Acest lucru este decis de echipa de medici care verifică starea de sănătate a domnului Victor Ponta”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.