Rovana Plumb: PSD nu are nimic de explicat în legătură cu votul pentru șefia SIE

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat miercuri, să partidul pe care îl conduce nu are de dat explicații în urma votului din Parlament cu privire la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informații Externe, conform b1TV. PSD și-a respectat decizia luată, afirmă Rovana Plumb.

Referitor la data în care premierul Victor Ponta se va întoarce în țară, Rovana Plumb a precizat că doar medicii sunt în măsură să ia această decizie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.