Rovina şi Certej: Canadienii au reînceput asaltul asupra aurului din Apuseni

Articolul Canadienii au reînceput asaltul asupra aurului din Apuseni a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Politica-bunului-simţ!
+10
Munţii noştri aur poartă/Noi cerşim din USĂ-n Poartă. Pe la porţile tuturor imperiilor, care ne ştiu firea şi, de câte ori au ocazia, ne taie hălci de sub nasul nostru fudul, pe sus! Sau unde nu-i cap, vai de popor! O ţară decapitată este victimă garantată! Calicul până nu-i fudul, parcă nu-i prost destul! Da’, ia laudă-l pe prost, spunându-i cât de dăştept e! Se vinde şi pe sine, şi familie, tot! Prostul fudul, care năzuie la struguri, totdeauna prea sus pentru el! Prost din lene, leneş din prostie! Iar alţii au servicii… inteligente spacial pregătite pentru a-i mirosi pe proştii fudui!
Publicat acum 3 ore şi 36 minute
+Răspunde
Memento! @ Politica-bunului-simţ!
+4
Ar fi bine să ne amintim de ei: Ponta-minerul, Daniel Barbu-culturnicul anticultură, Firea-făcându-se că face anchete, Atanasiu-mirosind de la o poştă, ca şi Firea, …, Plumbuita cu aurul de sub maldărul cianurat ş.m.a. antene cu deşănţatele lor lobby-uri publicitare sau în direct! Nu pot uita un interviu umilitor luat de brava soţie a unuia cu tablouri multe şi milioane de euro şi mai multe, Lavinia, mi se pare, luat unei cozi strâmbe de topor, directoraşul „român” al acelei companii editat, cică canadieni!
Publicat acum 3 ore şi 2 minute
+Răspunde
Bobbi Dickk
+6
Muntii nostri aur poarta Da noi,ublam din poart-n poarta!!!
Publicat acum 4 ore şi 29 minute
+Răspunde

Cata

+1
VREAU !!!
Publicat acum 5 ore şi 31 minute
+Răspunde
Cata @ Cata
+10
R E F E R E N D U M !!!!
Publicat acum 5 ore şi 22 minute
+Răspunde
Un soim @ Cata
+11
Referendum ca in 2012 ? Din articol: „Eldorado Gold exploatează, dezvoltă şi produce aur în Turcia, China, Grecia, Brazilia şi România.” Aveti impresia ca nivelul de trai al cetatenilor acestor tari a crescut ?
Publicat acum 4 ore şi 57 minute
+Răspunde
SOBOLANUL
+7
CUM S A AJUNS AICI???????????? ORICE INTREPRINDERI SAU NU SA ZICEM ZACAMINTE IN PROSPECTIUNE SUNT FF BINE MONITORIZATE DE SRI CA SI INDUSTRIA DE ARMAMENT !!!!! SUNT ABSOLUT CONVINS CA SRI A FACUT INFORMAREA NECESARA CATRE FACTORII DE DECIZIE POLITICI AICI IN SPETA FIIND GUVERNUL DAR S A ARUNCAT LA COS !!!!!!editat DOMNULE PRESEDINTE TREBUIE SA LUATI O POZITIE CLARA SI FERMA FATA DE ACEAST JAF DESII TOATE COMPETENTELE SUNT LA GUVERNUL TRADATOR DE TARA FA PONTA !!!!!!!!!! ESTE DE NECREZUT DAR ADEVARAT !!!!!!! JOS GUVERNUL MARIONETA PLIN DE HOTI SI INCOMPETENTI FA PONTA AVID DUPA BANI DUPA RESURSELE TARII NOASTRE !!!!! MOSTENITORILOR NOSTRII CE LE LASAM !!!!!! SAU MACAR LA CAT SE RIDICA DIVIDENTELE OFERITE STATUTULUI ROMAN !!!!! SUNT PROBLEME GRAVE MAI ALES CU ,CUPRUL MATERIAL STRATEGIC !!!!!!!
Publicat acum 5 ore şi 42 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.