Ruşii îşi pot vedea liniştiţi de căderea rublei – Vladimir Putin este îndrăgostit

Preşedintele Vladimir Putin a surprins pe toată lumea joi, când a mărturisit că e îndrăgostit, în timpul tradiţionalei sale conferinţe anuale de presă.

Vladimir Putin a spus că ruşii nu au de ce să-şi facă griji în această privinţă. “Totul e în regula, nu vă faceţi griji”, le-a spus Putin reporterilor.

Putin a făcut această declaraţie răspunzând unui reporter din Voronej care i-a spus că mama sa, mătuşa sa şi prietenele lor îşi doresc să ştie în ce măsură preşedintele Federaţiei Ruse mai are timp şi pentru viaţă sentimentală.

Putin a continuat, spunând ca unul dintre prietenii săi apropiaţi din Europa l-a întrebat dacă iubeşte pe cineva. “I-am spus că da”, arată Putin, care spune apoi că prietenul sau l-a întrebat dacă sentimentul este împărtăşit. “Da”, a spus Putin. “Prietenul meu cred ca a considerat că sunt total zăpăcit. Apoi a spus ‘Slavă Domnului’”, a mai spus Putin.

Vladimir Putin a divorţat de soţia sa Ludmila, după o căsnicie de 30 de ani. Ea i-a fost alături în perioada în care a lucrat pentru KGB în fosta RDG şi în timpul ascensiunii politice. Anunţul oficial al divorţului a fost făcut în aprilie anul 2014. Putin şi sotia sa vorbiseră deschis despre faptul că s-au despărţit încă din vara anului 2013. Putin a declarat la conferinţa de presă de joi că are o relaţie “buna şi de prietenie” cu fosta sa soţie.

Putin, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Rusia, nu a spus însă presei cine este femeia pe care o iubeşte acum. Ziarele au scris încă din 2008 că Putin urmează să divorţeze şi să se căsătorească cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, cu 31 de ani mai tânără decât el. Ziarul Moskovski Koerespondent, care a publicat aceasta informaţie în 2008, a fost închis la câteva zile, pentru că l-a înfuriat pe Putin.

În 2013, Putin a dezminţit că s-ar fi căsătorit în secret cu Kabaieva. Aceasta din urmă a fost aleasă deputată pe listele partidului Rusia Unită, al lui Vladimir Putin. În acest an, după şase ani de deputăţie, Kabaieva a demisionat şi a acceptat oferta de a prelua conducerea board-ului companiei National Media. Printre proprietățile grupului se numără televiziunea Pervîi Kanal și pachetul majoritar de acțiuni în cotidianul Izvestia, care critică frecvent Occidentul. Kabaieva, de 31 de ani, a câștigat o medalie de aur olimpică la gimnastică ritmică în 2004.

Kabaieva a negat constant că ar avea o relaţie cu Putin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.