S-a ales noul primar interimar al Capitalei

Consilierul Răzvan Sava a fost ales miercuri primar general interimar de către Consiliul General al Municipiului București cu 34 de voturi pentru şi 11 voturi împotrivă.

Sava a fost propus de PNL pentru această funcție, neavând niciun contracandidat. PSD nu a făcut nicio propunere.

Răzvan Sava a fost ales mai întâi în funcția de viceprimar, după care a fost propus să asigure interimatul ca primar. Celălalt viceprimar, Dan Darabont (PSD), nu a fost propus și nici nu a dorit funcția de primar interimar.

Consilierul liberal îi va lua astfel locul lui Ștefănel Marin Dan (UNPR) demis din funcția de primar interimar marți.

Răzvan Sava este absolvent al Facultăţii de Energetică – Universitatea Politehnică Bucureşti. Este în Consiliul General al Municipiului Bucureşti din 2012, fiind şi preşedintele Comisiei pentru Utilităţi Publice, din cadrul Primăriei Capitalei. A lucrat și în mediul privat mai mulți ani.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, are un teren agricol de 480 de metri pătraţi, în oraşul Pantelimon, cumpărat în anul 2007 împreună cu soţia, şi un apartament de 140 metri pătraţi, achiziţionat în anul 2010, în sectorul 1 al Capitalei. Are de asemenea un autoturism Jaguar, fabricat în 2006.

Sava are şi datorii de 190.000 de euro, având două credite, de 40.000 de euro şi de 150.000 de euro, contractate în anii 2007 şi 2010.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.