S-a decis data premierei următorului film din seria James Bond

Următorul film din seria ”James Bond” va avea premiera în noiembrie 2019 în Statele Unite ale Americii, au anunţat producătorii, luni, fără să precizeze ce actor va interpreta rolul agentului 007, informează Reuters.

Studiourile Eon Productions şi MGM au transmis că cel de-al 25-lea film cu James Bond va avea premiera în cinematografele din SUA pe 8 noiembrie 2019, după o premieră care va avea loc puţin mai devreme în Marea Britanie.

Producătorii nu au anunţat titlul filmului, distribuţia sau alte detalii despre peliculă.

Actorul britanic Daniel Craig a interpretat rolul James Bond în ultimele patru filme, inclusiv în „Skyfall” (2012) şi ”Spectre” (2015), care a avut încasări de aproximativ 880 de milioane de dolari în box office, la nivel mondial, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

În 2015, Daniel Craig a spus că mai degrabă şi-ar reteza încheieturile decât să mai joace rolul James Bond. Însă, cu o lună înainte de această declaraţie, actorul a spus că va interpreta rolul atât timp cât va fi capabil din punct de vedere fizic, potrivit The Guardian.

Callum McDougall, producătorul executiv al francizei ”James Bond”, a spus, anul trecut, pentru BBC Radio, că Daniel Craig, în vârstă de 49 de ani, este ”prima opţiune pentru interpretarea rolului”. ”Ne-ar plăcea ca Daniel să se întoarcă în rolul James Bond”, a spus el.

Între timp, actori precum Idris Elba, Tom Hiddleston şi Tom Hardy au fost numiţi drept potenţiali candidaţi pentru rolul agentului 007.

De asemenea, actorul Orlando Bloom a dezvăluit într-un interviu pentru BBC, în luna mai, că îşi doreşte să îl interpreteze pe celebrul agent 007 şi este convins că dacă va primi acest rol va putea să personifice pe marile ecrane ”un James Bond foarte englez”.

Scenariul pentru noul film cu James Bond va fi scris de Neal Purvis şi Robert Wade, care au semnat şi scenariile pentru cele mai recente patru filme ale francizei.

Franciza ”James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de mai mulţi actori, precum Sean Connery, Roger Moore şi Pierce Brosnan.

Rolul principal din cele mai recente patru filme ale francizei ”James Bond” a fost interpretat de actorul britanic Daniel Craig, care l-a jucat pe agentul 007 în lungmetrajele ”Casino Royale” (2006), ”007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), ”007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) şi ”Spectre” (2015).

În acest an, presa britanică a anunţat că Daniel Craig, care are la activ un total de peste 4.000 de zile de când a preluat rolul James Bond, l-a depăşit pe Pierce Brosnan şi a urcat pe locul al doilea în topul longevităţii asociate interpretării acestui personaj. Pe primul loc se află Roger Moore cu 5.118 de zile petrecute în pielea agentului 007, pe care l-a interpretat în şapte filme.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.