S-a declanşat operaţiunea „cutremurul”

S-a declanşat Operaţiunea CUTREMURUL. Iar anunţul că şeful SRI şi-a depus demisia nu este decât o petardă aruncată pentru a-l scoate cât de cât onorabil pe fostul pesedist George Maior din ecuaţia scandalului scurgerii de informaţii din Dosarul EADS, scrie site-ul comisarul.ro. Iar preşedintele Iohannis a mers sută la sută pe mâna actualei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Şi liniei pe care a anunţat-o şi asumat-o. Sursele noastre spun că decizia lui Iohannis survine unui raport înaintat de actualul procuror şef al DNA. Iohannis i-a cerut, de urgenţă, lui Maior, să-şi depună demisia.
În zilele următoare se va vedea, de pildă, că Toni Greblă nu este singurul judecător de la CCR care face obiectul unor investigaţii ale procurorilor DNA. Iţele nu duc doar spre PSD ci şi spre noul PNL- adică PDL şi PNL.
Iar zilele lui Victor Ponta sunt numărate atât în fruntea PSD cât şi a Guvernului. Aşa cum sunt şi zilele lui Sebastian Ghiţă în libertate. Sursele noastre spun că urmează puneri sub acuzare de răsunet. Şi reţineri spectaculoase. Inclusiv în rândul unor generali SRI şi MAI.

Nu mai puţin de 5 dosare vor fi detonate în zilele şi săptămânile viitoare de procurorii DNA. Operaţiunea, denumită generic ,,CUTREMURUL”, va duce la colapsul actualei configuraţii politice din România. Dar şi la restructurarea, la un pas de desfiinţare a ceea ce acum încă se mai numeşte DIICOT. O instituţie care, sub conducerea lui Codruţ Olaru şi, mai apoi a Alinei Bica, s-a transformat într-un focar de infecţie pentru multe dosare de corupţie. Care au fost compromise din cauza scurgerilor de informaţii. Nici Ministerul de Interne nu va scăpa nevătămat din această operaţiune. Recentul scandal declanşat de DNA la MAI nu a fost decât un semnal pentru a se pune capăt dezmăţului care începuse. Puţini realizează cât de GRAV este ca o consilieră a ministrului să fure documente secrete! Aşa cum reţinerile de la Timiş sunt semnale pentru ceea ce se întâmplă în toată ţara cu Inspectoratele de poliţie ÎN URMA NUMIRILOR POLITICE DICTATE DE BARONII LOCALI.
Problema cea mai mare a procurorilor DNA nu o mai constituie absenţa dovezilor ci volumul imens al acestora. În ultimele 6 luni s-a petrecut o adevărată revoluţie în sânul societăţii româneşti. Foarte mulţi funcţionari din eşaloanele 2 şi 3 din instituţii locale şi centrale au furnizat un volum enorm de date despre şefii lor şi contracte oneroase. A crescut de asemenea volumul autodenunţurilor. Iar toate acestea au nevoie de procesare. În condiţiile în care personalul DNA este extrem de redus în raport cu numărul de dosare pe care trebuie să îl opereze.

CUTREMURUL va lovi şi ultimele bastioane baronale locale. Şi va decima Parlamentul.
Să nu creadă cineva că nu există date despre Sebastian Ghiţă. Dovezi şi declaraţii olografe. Însă Ghiţă este TOP servicii secrete. Când va cădea Marcel Opriş va cădea şi Ghiţă.

N.N.
V. Ponta va fi inculpat pentru fapte asimilate în vechiul cod penal subminării economiei naţionale.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.