Samsung Galaxy S8, noutatea lui 2017

Asemenea principalului competitor, Apple, compania Samsung nu va include conector clasic pentru căști la noul model de telefon Galaxy S8. Astfel, acesta va fi lansat împreună cu o pereche de căști wireless cu performanțe ce vor rivaliza cu Airpods, destul de costisitoare, oferite de gigantul Apple.

Informația nu a fost confirmată până în acest moment în mod oficial, dar compania Samsung a achiziționat tehnologiile dezvoltate de Harman, ai căror specialiști ar putea lucra la un set de căști audio cu rezultate la nivelul celor mai performante soluții disponibile pe piața gadgeturilor. Samsung nu este la prima încercare de acest gen, astfel de căști wireless cu performanțe rezonabile fiind deja lansate. Căștile Samsung Gear Icon X au un design elegant, destul de compact și sunt lipsite de cabluri, dar necesită încărcare periodică, folosind accesoriul pentru transport prevăzut cu un acumulator suplimentar. Este de precizat că acest model are o autonomie de 1,5 ore.

850 de euro este prețul de început al telefonului

Curioșii au început să facă speculații

Acestea fiind scrise, rămâne de văzut ce design a pregătit Samsung și dacă vor reuși sud-coreenii să găsească o soluție împotriva rătăcirii acestor accesorii nu tocmai ieftine. Modelul Samsung Galaxy S8 va avea lansarea oficială în februarie 2017. Mulți specialiști în domeniu susțin că această lansare va avea loc la CES 2017 (cel mai important eveniment de Internet și tehnologie din lume). Totuși, este posibil ca reprezentanții companiei să nu facă public acest model în acea perioadă, ci un pic mai târziu, prin aprilie 2017. Cel mai probabil, va apărea în țara noastră după 15 aprilie. Conform site-urilor de specialitate, câteva dintre specificațiile tehnice ale noului telefon ar fi următoarele: Display 4K, 6GB RAM, Procesor Snapdragon 830, cameră foto superioară modelului S7. În ceea ce privește display-ul telefonului, există zvonuri că va fi de versiune Edge cu dimensiunea de 5.1 inch, 5.5 inch sau 6.2 inch. Camera foto va fi una duală, așa cum au fost și celelalte modele lansate pe piață până acum. Conform zvonurilor, va avea o cameră de 30 MP principală și una de 8 MP frontală. Bateria va fi destul de mare, de 4200 mAh. Costul acestui model, la momentul lansării, va fi de aproximativ 850 de dolari (peste 3500 de lei), ceea ce înseamnă aproximativ același preț cu Iphone 7, în acel moment. Alte specificații: scaner pentru iris, asistent Al, scaner pentru amprenta pe ecran și difuzoare duale. Până când vom avea ocazia să vedem într-adevăr cum va arăta acest telefon, putem doar să sperăm că va funcționa fără probleme. Este știut faptul că modelul Galaxy Note 7 a avut numeroase dificultăți de funcționare din cauza bateriei care explodează.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.