Sandra Izbașa, înlocuită

Cătălina Ponor ar fi trebuit să preia drapelul României de la Sandra Izbaşa, cea care l-a purtat la ceremonia de închidere a Jocurilor din 2012 de la Londra, însă COSR a decis ca Alin Moldoveanu să o înlocuiască pe Izbaşa.

Fosta gimnastă s-a arătat dezamăgită de acestă decizie, informează B1 TV, care citează Digi Sport.

„Eu ştiu că am fost acolo prezentă şi am purtat drapelul cu mândrie la închiderea Jocurilor Olimpice din 2012! Am fost chiar în arenă împreuna cu toţi sportivii. Cu siguranţă mi-ar fi plăcut să fiu acolo pentru că ştiu ceea ce am făcut. Am făcut istorie pentru România, am cucerit multe medalii şi mi-ar fi plăcut să îmi fie recunoscută această treabă şi după patru ani”, a susținut Izbașa, potrivit Digi Sport.

Sandra Izbaşa a adus României patru medalii olimpice, două de aur, la sărituri şi bronz cu echipa în 2012 şi în 2008 aur la sol şi bronz cu echipa.

COSR a desemnat-o pe Cătălina Ponor drept portdrapel al României la JO 2016, generând controverse în sportul românesc. Mai mulţi oameni din lumea sportului au spus că ar fi mai potrivită handbalista Cristina Neagu sau jucătoarea de tenis Simona Halep.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.