Șarapova: Sunt hotărâtă să joc din nou tenis

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a anunțat că este hotărâtă să revină în competiție, deși în acest moment riscă o suspendare grea în urma controlului antidoping pozitiv la un medicament controversat, meldonium.

„Sunt hotărâtă să joc din nou tenis. Sper că voi avea șansa să o pot face”, a scris Șarapova, fostul lider al clasamentului WTA, pe contul său de Facebook.

„Mi-am fi dorit să nu trec prin așa ceva, însă s-a întâmplat și acum trebuie să merg înainte”, a adăugat rusoaica într-un lung mesaj, primul după conferința de presă susținută luni, la Los Angeles, în care a dezvăluit că a fost depistată pozitiv cu ocazia Openului Australiei din luna ianuarie.

Șarapova a ținut, totodată, să le mulțumească tuturor fanilor săi pentru mesajele de susținere. „Când m-am trezit ieri dimineață, am găsit inbox-ul plin de mesaje de dragoste și compasiune. În câteva ore de la anunțul meu, mi-ați arătat susținere și loialitate, pe care cineva se așteaptă să le primească atunci când este în vârful carierei. Vreau să știți că toate cuvintele voastre minunate mi-au readus zâmbetul pe față”, a precizat campioana rusă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.