Scandal cu revoluționari la Parlament

Ședință solemnă cu scântei miercuri în Parlament. Şedinţa, dedicată comemorării a 25 de ani de la Revoluţie a fost întreruptă de un grup de revoluţionari, condus de Dumitru Dincă, nemulţumiţi că nu au fost lăsaţi să stea în sala principală de plen.
Unii dintre revoluţionari, invitaţi din partea grupului parlamentar al PDL, au ameninţat că se aruncă de la balcon, în semn de protest.

”Vă bateţi joc”, ”Să vă fie ruşine!”, ”V-aţi îmbogăţit!” şi ”Aţi furat ţara!”, au strigat aceștia de la balconul plenului reunit.

Revoluţionarii au fost scoşi din balcon.

Aceştia s-au declarat memulţumiţi că revoluţionarii invitaţi la eveniment de către grupul PSD au acces în sala principală de plen, în timp ce ei au fost trimişi la balconul de la etajul doi, de unde susţin că nu se aude nimic şi că nu li se permite să ia cuvântul.

Unul dintre revoluţionari, în scaun cu rotile, le-a reproşat angajaţilor Camerei că a fost trimis la etaj, deşi nu se poate depasa.

Revoluționarul Gheorghe Zainea le-a strigat parlamentarilor: ”Nenorociților! Ați distrus țara asta! Ați distrus Revoluția!”.

in curs de actualizare

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.