Scandal între Emil Boc și Laurențiu Reghecampf

La câteva zile după ce primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, a declarat că antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, ar trebui să se uite mai mult în propria ogradă, tehnicianul Stelei i-a dat replica. Este un „om mic, atât la propriu, cât şi la figurat”, a spus acesta.

Totul a plecat de la organizarea meciului amical România – Spania la Cluj.

„Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmaţiile lui Reghecampf sunt o pată pe obrazul său şi cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declaraţii”, l-a „sfătuit” edilul pe Reghecampf, potrivit Napoca FM.

Reghecampf a susţinut însă că Boc nu a înţeles mesajul său: „Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea”, a spus Reghecampf, potrivit dcnews.ro.

Gazonul de pe Cluj Arena a fost schimbat recent. Directorul bazei, Radu Raţiu, a asigurat că suprafaţa de joc va arăta impecabil la meciul cu Spania, care va avea loc pe 27 martie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.