Scandal la procesul lui Dragnea: „Doriți demisia mea din viață”

O femeie a fost scoasă marți din sala în care se judecă procesul lui Liviu Dragnea, după ce a ales să-l „salute” într-un mod inedit pe liderul PSD.

Femeia, care avea o insignă pe care scria “#Rezist”, s-a dus lângă Dragnea, înainte de începerea procesului, şi i-a spus: „Demisia”.

Aceasta a fost văzută de jandarmul care asigura paza și a fost scoasă afară și ameninţată cu amenda maximă.

Ulterior, Dragnea a fost întrerupt în timpul declarației de presă de aceeași femeie care îi ceruse demisia în sala de judecată. Dragnea nu a stat pe gânduri și a intrat în dialog cu ea, după ce o altă femeie se apropiase de liderul PSD cu un bilet pe care scria: „#Rezist”.

Iată dialogul cu Dragnea

Femeia: Domnule președinte, sunteți cel mai rezistent membru USL, pentru că ceilalți au fost exmatriculați. Felicitări pentru rezistență.

Dragnea: Sunteți colegă cu Victor Ponta, înțeleg. Îl citați.

Femeia: În sală v-am întrebat dacă vă dați demisia și m-ați întrebat: acum sau după. V-am pregătit o coală și un pix.

Dragnea: Doamnă, dumneavoastră și cei din spatele dumneavoastră nu doresc demisia mea dintr-o funcție anume, că nu mi-ați spus din ce funcție.

Femeie: Din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Dragnea: Cei cu care vorbiți, au și dreptul să vorbească? Vă întreb, cu respect(…) Cred că dumneavoastră doriți demisia mea din viață. Sunt foarte mulți din cei care vă susțin, care încep să fie din ce în ce mai deranjați că eu de mult timp spun adevărul despre ceea ce se întâmplă în România. Despre bani străini care intră în România, despre români care sunt finanțați, despre oameni care fac foarte mult rău acestei țări.

Femeia: Răspundeți la întrebare cu da sau nu.

Dragnea: Răspunsul este nu.

Dragnea către jurnaliști, despre ultimul atac al lui Ponta: Țelul meu în viață nu este să conversez cu Victor Ponta în fiecare zi. Îndrăznesc din când în când să nu îi răspund.

Marți, la instanța supremă s-a judecat un nou termen în procesul în care Liviu Dragnea este acuzat alături de fosta lui soţie, Bombonica Prodana.

Fosta soţie a liderului PSD a cerut instanței sesizarea CCR cu o excepţie de neconstituţionale a prevederilor referitoare la abuzul în serviciu, infracţiune de care este acuzată.

Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 25 aprilie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.