×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 11 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 23 august 2017, 11:05
EUR (€)
-0.0014 ↘
4.5867 RON
USD ($)
-0.0073 ↘
3.9006 RON
• • •
București
Încăierare la supermarket

Un bărbat a fost reţinut după ce, sâmbătă seară, a provocat un scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei, fiind agresiv cu alte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu personalul magazinului. Conflictul a izbucnit din cauza faptului că bărbatul respectiv a spart o sticlă cu vin iar un angajat al magazinului i-a atras atenţia.

Poliţia Capitalei precizează că, sâmbătă, în jurul orei 21.00, prin mai multe apeluri la 112 s-a sesizat că într-un supermarket din sectorul 1 un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu personalul.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti de la Secţia 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv, iar mai multe persoane au fost duse la audieri.

”Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi Poliţia”, menționează Poliţia Capitalei.

În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale, iar o poartă de control a magazinului a fost deteriorată.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Publicat Duminică, 13 august 2017
1847
 | 0
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Dan
+8
Dar de ce nu spuneti ca e vorba de un yankeu, militar in fortele eliberatoare ? Altii au fost mai onesti si au recunoscut-o.
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
exceptionalii
+9
minciuna prin omisiune este la fel de ticaloasa ca minciuna cu intentie. de ce nu spuneti, ca alte surse oneste, ca scandalagiul este un amerloc din trupele ussa de ocupatie?
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Ordinul jartelei @ exceptionalii
+9
Daca e asa putem fi siguri ca la ora asta deja se plimba linistit si agale pe Broadway ! Pacat doar ca s-a grabit si a plecat nedecorat de Iohannis !
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Căldură mare, monşer !
+5
.Da' din ce va luarăti, bre, ca sint drujbe pentru toata lumea la raft ?! Si va rugam sa nu folositi tigăile ca sa va trageti la mir cu ele decit dupa ce le achitati la casa ! ... Oricum, nasoala treaba ! Daca ala a spart o sticla de "Bordeaux Supérieur", din ala de se bea de catre alcoolici prin metroul din Paris, trebuie sa o plateasca (1,50 euro) ! Ce, credeti ca "Chateau La Pompe" e de vărsat pe jos ?
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
gelu
+14
Ha, ha, ha. Barbatul care a spart o sticla de vin s-a sarit mai apoi la bataie e soldat american aflat la facut scandal in Romanica. Si de aceea acesta nu va pati nimic aici ci va fi eventual judecat in Amerlocia lui unde va chiar decoarat ci nu incarcerat. Traiasca scumpa noastra colonie Romanica une amerlocii fac legea.
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
sss @ gelu
0
De unde stii?Chiar asa este?
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Citadin @ gelu
+7
Pai pe asti infumurati amerloci ar trebui cand ii prind romanii la magazine sau or` pe unde se fac ei ai dreaq, in dispret de noi colonii lor, ar trebui ca o replica a systemului american de scapaciune pe care-l stim deja si noi, asa sa ii dam o chelfaneala zdravana ca sa nu uite ce pot face colonii. Sa ne tina minte: cate o tigaie cam asa, asta-i pt Bush, asta-i pt tramp, asta-i pt Obama! Duuupa masajul gratuit executat cf mijloacelor din dotarea locului, pot sa il duca sa il redreseze si Niagara, dar nu va uita! Noi doar sa avem grija sa nu uite, din doua motive, una e ca tipul vrea acasa, deci e dezertor in inima lui si ajutam systemul amerloc ca asa suntem noi gennerosi, doi ca ne pica bine pe chelie sa nu ne lasam folositi ca o branza neajutorata de orice infumurat
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Toate tunurile lui Pop pe o facultate celebră
Publicat acum 16 ore şi 25 minute
Două oferte pentru podul suspendat de la Brăila
Publicat acum 16 ore şi 48 minute
Mesaj tranșant pentru mai-marii Justiției
Publicat acum 15 ore şi 2 minute
Opt luni de aventură economică a PSD
Publicat acum 3 ore şi 6 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat acum 14 ore şi 27 minute