Scandal monstru în curtea lui Falcă (Foto)

Un Târg de Primăvară organizat de Primăria condusă de Gheorghe Falcă şi Centrul Municipal de Cultură Arad în perioada 6 – 18 aprilie s-a încheiat cu un scandal în toată regula. În faţa Primăriei, au fost instalate căsuţe pentru comercianţi şi un ţarc cu iepuraşi, pentru a fi admiraţi de către copii în preajma Sărbătorilor, însă sfârșitul a fost unul tragic pentru animale.

Iepuraşii aduși în faţa Primăriei Arad au fost găsiţi morţi miercuri. Un arădean a postat o fotografie de la fața locului pe Facebook, acuzând că iepuraşii au fost atacaţi de câini vagabonzi pentru că nu au fost păziţi.

”Trebuie să vadă lumea şi partea rea, nu doar cea bună a acestei idei, de a aduce iepuraşii în fața primăriei!!!
Inadmisibil aşa ceva !!! Înțelegem că s-au făcut amenajări pentru sărbătorile pascale cu toate decorațiunile, dar până la bietele animăluțe ( iepuraşii din fața primăriei)! Sunt nişte ființe inocente, de ce trebuie să stea în fața primăriei în ploaie? Pe lângă faptul că sunt maltratați de copii ( în sensul că sunt mângâiați zilnic de sute de ori), acum noaptea în jurul orei 4:00 eram în trecere pe acolo…am zărit iepuraşii şi ghiciți ce?: iepuraşii erau încolțiți de 4 câini ai străzii care lătrau la ei. Am mers acolo şi am alungat câinii …dar din păcate câinii au sărit peste ” gardul care proteja iepuraşii” . Îmi arunc privirea la iepuraşi şi văd 8 iepuraşi:
2 dintre aceştia înghesuiți într-un colț…speriați …
1 muşcat de coloana vertebrală, nemaiputându-se deplasa
Iar 5 dintre ei, din păcate….omorâți de câinii străzii.
Dacă ați fii văzut cum se chinuiam bieții iepuraşi…nu vă puteți imagina…
Dacă cu adevărat ați vrut ca oraşul să aibă această atracție ( a iepuraşilor ) în primul rând trebuia să vă gândiți la siguranța acestora. Sunt şi ele nişte suflete…nu meritau această soartă”, a scris Florian Lile pe rețeaua de socializare.

Fotografia postată de Florian Lile.

Fotografia a stârnit un val de reacţii negative pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.