Scandalul Digi 24: „Cât de jenant puteți fi?” (Video)

Scandalul din curtea Digi 24 a rulat într-un nou episod. Realizatorul Dragoș Pătraru, cel care a taxat postul pentru ignorarea înregistrărilor cu șefii RCS/RDS, l-a ironizat în emisiunea sa pe redactorul-șef Cosmin Prelipceanu.

Amenințat cu tribunalul de Prelipceanu dacă nu prezintă lista cu jurnaliștii acoperiți, Dragoș Pătraru, ”s-a conformat” și a scos o listă din buzunar.

”Lista, avem lista. Iat-o! Morcovi, cartofi…”, a spus, ironic, Pătraru.

”Eu vorbesc cu voi ca să priceapă Prelipceanu. Emisiunea asta nu oferă senținte, noi doar întrebăm. Presa nu e o știință exactă. Dacă unii zic de postul ăsta că e UM Digi 24, de ce zic? Nu au nicio probă. Au ei ceva, leaga jumătăți de probe, liste cu invitați și neinvitați. Probabil că vă întrebați de ce zic ăștia UM Digi 24? Sunt răi ăștia de la alte posturi, dar de fiecare dată postul se poziționează de partea instituțiilor de forță. (…) Digi a ales să fie partizan, nu neutru. Când asculți înregistrările lui Bendei cu DGA, îți pui întrebări. Dacă nu ai libertatea de a te întreba orice, nu poți găsi adevărul. Aia cu datul în judecată e ridicolă. Mă amenințați cu tribunalul? Cât de jenant puteți fi? Nu am spus că sunt jurnaliști acoperiți la Digi 24. E o manipulare a acestui tip. Mergem cu asta la tribunal? Ce, am spus că sunt acoperiți aici? Vă ascundeți incompetența scoțând compania în față. Vreți să îngropați compania asta? (…) E simplu. Am sancţionat un derapaj. Mai avem doi ani de stat aici pentru telespectatori. Nu am vrut să fim părtaşi la greşeală pe care aţi făcut-o. Pentru telespectatorii care mută pe Digi 24 când se termină emisiunea ta ca să mă vadă pe mine. M-am gândit să plec că s-a terminat emisiunea. Ne vedem şi mâine aici”, a mai comentat Pătraru în emisiunea sa.

Cum a început: Vezi Digi 24, făcută praf chiar la ea acasă

Prelipceanu îl amenință pe Dragoș Pătraru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.