×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 25 septembrie 2017, 16:33
EUR (€)
+0.0015 ↗
4.5965 RON
USD ($)
+0.0354 ↗
3.8670 RON
• • •
Candidat la postul de cancelar al Germaniei
Schulz o acuză pe Merkel în problema refugiaților

Mersul pe cont propriu în ceea ce privește politica privind refugiații și atitudinea prea dură în sfera regulilor bugetare au slăbit poziția Germaniei, a declarat duminică Martin Schulz, candidatul Partidului Social-Democrat (SPD) la postul de cancelar al Germaniei, informează dpa.

El a acuzat-o pe cancelarul german Angela Merkel că a decis deschiderea frontierelor Germaniei în 2015 — când un număr uriaș de refugiați a început să se deplaseze către vest pe continent — fără consultarea în prealabil a aliaților Germaniei din Uniunea Europeană.

Schulz a făcut aceste comentarii în timpul unei conferințe a partidului său la Berlin, unde a prezentat o serie de propuneri pe care a promis să le pună în aplicare dacă va deveni cancelar. Martin Schulz, care a fost președinte al Parlamentului European până la începutul acestui an, a spus că, dacă va ajunge cancelar, va încerca să elaboreze o politică unificată a UE pe tema refugiaților și a adăugat că țările care au refuzat să primească refugiați vor constata o reducere a fondurilor pe care le primesc de la UE.

Totodată, Schulz s-a angajat să sporească investițiile și să intensifice unitatea europeană, acuzând-o pe Merkel că face promisiuni fără acoperire, transmite Reuters, care menționează că liderul SPD a prezentat un plan în 10 puncte al unei Germanii moderne și al unei Europe mai bune. "Germania poate face mai mult. Dacă nu investim masiv în cercetare și dezvoltare, în automobile electrice și în procese de producție eficiente din punct de vedere energetic, vom rămâne de căruță", a declarat Schulz, adăugând că cea mai mare economie a Europei este pusă în dificultate de țări în care statul deține sau subvenționează companii.

Schulz l-a atacat și pe ministrul de finanțe Wolfgang Schaeuble pe motiv că slăbește unitatea europeană, după ce acesta a condus eforturile de impunere a mai multor măsuri de austeritate Greciei, ca parte a programelor de salvare de care a beneficiat această țară.

"Dacă vrei să fi un lider de stat în Europa trebuie să câștigi încrederea oamenilor. Și de aceea pentru mine este un scandal total atunci când cancelarul spune: Avem planuri mari pentru Europa, dar vi le vom spune abia după alegeri", a continuat Schulz.

(R.C.)Publicat Duminică, 16 iulie 2017
1934
 | 3
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
IQ100
0
parca e frati-su de sange khaztatar, Basescu.Dupace aquieseaza la globalisme, se face ca le critica.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
MYSEBI
+9
Angela MERKEL a compromis pentru 50 ani Rolul femeii in Politica ...
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
IQ100 @ MYSEBI
0
rolul L-ei in politica
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Claudia
+8
Merkel, o MARIONETA!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
IQ100 @ Claudia
0
un Golem, o nevasta monstrului lui franckenstein
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Czestochowa
+8
Santa Klaus @ Ati comentat si in locul meu .Schultz cu cele opt clase ,Merkel cu politica wilkommen au reusit cu brio politica de distrugere al Europei .
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Santa Klaus
+10
Păi acum ? Acum când multe orașe, capitale europene sunt sub stare de asediu ? Iar ei incă continuă să importe imigranți ? Incă nu realizează cât sunt de boi ? Acum se acuză,....căci e campanie electorală ? Sunt vinovați cu toții și sunt de luat măsuri radicale. Urgent.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Suciu
+10
Schultz si Merkel, doi monstri, doi exponenti ai politicii spoliatoare germane fata de UE. Merita oare sa schimbicei doi monstri monstrii intre ei, sau sa lasi lucrurile asa cum sunt acum? Poate in final gasesc germanii o a treia cale, nu pot crede ca doar cei doi monstri sunt candidati la functia de cancelar al Germaniei.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Ileana Rollason
+10
Schultz? O cutra. National-socialist. De teapa unor Clintoni, Bush, Obama.
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Nick
+25
"El a acuzat-o pe cancelarul german Angela Merkel că a decis deschiderea frontierelor Germaniei în 2015 — când un număr uriaș de refugiați a început să se deplaseze către vest pe continent — fără consultarea în prealabil a aliaților Germaniei din Uniunea Europeană... va încerca să elaboreze o politică unificată a UE pe tema refugiaților și a adăugat că țările care au refuzat să primească refugiați vor constata o reducere a fondurilor pe care le primesc de la UE." Pai cum vine asta ma pui de nazist (nazional SOCIALIST), niscaiva DICTATURA, calcare in picioare a altor state ?! Adica voi aduceti de capul vostru milioane de migranti in UE apoi ii amenintati pe cei care nu-i vor , pe care nu i-ati intrebat daca-i vor sau nu?! I-ati chemat, tineti-i in Germania. Nu-i invitati in alte tari !!!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Eins, zwei, polizei ! @ Nick
+20
Nu te-ai prins ? Nemtii, baieti destepti (ma rog, am niste retineri cu privire la unii din Romania ...) iau toata crema (ca or fi existind si printre cei care asalteaza Europa si doctori, si ingineri si arhitecti cu scoala deja facuta sau muncitori inalt calificati) si paseaza fraierilor din Europa vitezei a 5-a pe toti beduinii in șlapi si cu prosoape pe cap, absolventi ai scolilor profesionale de condus camile !
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Horus
+20
Pocitania asta de Martin Schulz a fost ditamai presedintele Parlamentului European pana in ianuarie 20017 si nu a suflat o vorba impotriva valului de 1 milion de imigranti care au cotropit Europa !Acum papa Schultz(altfel un gargaragiu lipsit de scoala-nu are finalizat liceul) o da la intors pe frau Merkel, care are vina ei,prea asculta de patronii din industire care vor mana de lucru ieftina!Oricum, din doua rele sper sa ramana Merkel pe pozitie,pocitania social-democrata Martin Schulz ne arunca in criza economica!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Suciu @ Horus
+9
Ba asuflat multe vorbe despre valul de invadatori, i-a aparat pe invadatori cot la cot cu Junker si Merkel. De cand insa s-a inscris drept candidat, a intors foaia.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Califul din Berlin
+23
Mai Schulz, nu fii asa rau cu tanti Angelika, nu-ti dai seama ca si ea e o biata "fata in casa" pentru patronatul german si mafiile oligarhice din Germania si Europa, care i-au ordonat sa aduca pe continent cit mai multi sclavi ... pardon, cit mai multa mînă de lucru aproape pe gratis ?!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
JUSTICE @ Califul din Berlin
+4
BRAVO pentru expunere de ADEVAR ADEVARAT!!!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Tăriceanu vede o lovitură de stat
Publicat acum 9 ore şi 8 minute
Bombă: Victor Ponta, audiat în două dosare
Publicat acum 4 ore şi 12 minute
FCSB învinge Dinamo
Publicat acum 18 ore şi 7 minute
Marine Le Pen jubilează
Publicat acum 19 ore şi 33 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Duminică, 24 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Constatând că actualul premier al României nu poate fi câtuși de puțin păcălit de cineva, după cum au dovedit mai multe episoade, în frunte cu cel cu băncile, mi-am luat cutezanța, în virtutea celor peste trei sferturi de veac de ființare prin România, să vă aduc spre luare aminte câteva lucruri care să vă împiedice de a vă păcăli, cumva, singur.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 20 ore şi 43 minute