Se cunoaşte numele câştigătorului etapei a 16-a a Turului Franţei

Ciclistul australian al echipei Sunweb, Michael Matthews, a câştigat, marţi, etapa a 16-a a Turului Franţei, disputată între localităţile Le Puy-en-Velay şi Romans-sur-Isere, pe distanţa a 165 de kilometri, informează L’Equipe.

Matthews i-a devansat la un sprint redus pe norvegianul Edvald Boasson Hagen (Dimension Data) şi pe germanul John Degenkolb (Trek).

Australianul în vârstă de 26 de ani a obţinut al doilea succes în acest Tur al Franţei, după ce a mai câştigat şi etapa a 14-a.

În clasamentul general continuă să conducă britanicul Christopher Froome (Sky), care are un avans de 18 secunde faţă de italianul Fabio Aru (Astana) şi 23 de secunde faţă de francezul Romain Bardet (AG2R).

Miercuri va avea loc etapa a 17-a, între localităţile La Mure şi Serre-Chevalier, pe distanţa a 183 de kilometri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Liviu Stan 239 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.