Sebastian Ghiță, în oastea de strânsură a noilor „Vlad Țepeș”

Sebastian Ghiță s-a înscris în Partidul România Unită (PRU), al fostului pesedist Bogdan Diaconu. Adeziunea a fost depusă marți dimineață. Ghiță declara luni că este „tentat” să meargă și el la această formațiune, care este acuzată că promovează mesaje naționalist-extremiste. Patronul România TV se alătură astfel partidului care ar fi racolat mai mulți pesediști și foști pesediști chiar cu ajutorul lui.

După ultimele racolări făcute, președintele PRU, Bogdan Diaconu, a anunțat pe Facebook că îl așteaptă în partid și pe „VP”, referire la Victor Ponta.

„De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici… îl așteptăm pe VP!”, a scris Diaconu. (Detalii aici)

Partidul condus de fostul deputat PSD Bogdan Diaconu, înființat în 2015, afirmă pe pagina sa oficială că reuneşte oameni care cred „în dreptul nostru de a fi pe acest pământ”.

De asemenea, partidul susține că este „alcătuit din toți cei care cred în dreptatea socială și în viitorul acestei națiuni, motiv pentru care logo-ul PRU este reprezentat de cel care întruchipează cel mai bine această aspiraţie a poporului român, Vlad Ţepeş”.

Diaconu, care a candidat la Primăria Capitalei în 5 iunie, îndemna alegătorii pe Facebook la acea vreme: „Fii Vlad Țepeș pe 5 iunie! A venit vremea socotelilor. Pe 5 iunie, fii Vlad Țepeș și arată-le celor care ți-au distrus țara și Capitala că puterea e în mâinile tale! Pedepsește-i la vot! Votează Partidul lui Vlad Țepeș, Partidul România Unită. Marele domnitor justițiar se află pe buletinul de vot, gata să facă dreptate. Votează-l pe Țepeș ca să punem capăt jafului și dezastrului, corupției și nesimțirii din politica ultimilor 26 de ani!”

De asemenea, cu câteva zile înainte de alegeri Diaconu îşi întreba susţinătorii, pe Facebook, dacă România mai trebuie să facă parte din Uniunea Europeană.

content-image

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.