Secretul succesului Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep a declarat că a venit la Turneul Campioanelor de la Singapore fără mari aşteptări, lucru care o face să evolueze fără presiune şi să joace precum la Roland Garros, unde și-a disputat trofeul cu Maria Șarapova.

„Am avut o perioadă dificilă înaintea acestui turneu şi am spus că vreau să lucrez la serviciu, pentru că la Beijing nu m-a ajutat prea mult. Am muncit din greu în fiecare zi, cam 20 de minute numai la serviciu. Pot să spun că joc aici aşa cum am făcut-o la French Open, fără presiune, fără aşteptări. Pentru că dacă mă aştept la ceva, corpul meu se încordează foarte mult şi nu pot juca. Am venit aici să o iau meci cu meci şi să văd cât de departe pot ajunge, dar acum este unul dintre cele mai bune turnee din acest an pentru mine. Sunt bucuroasă de mine şi vreau să profit de acest moment”, a spus românca.

Simona Halep a repurtat miercuri o victorie uriașă în fața numărului 1 mondial Serena Williams, victorie care a șocat lumea tenisului.

Simona a reușit să o învingă pe americancă în numai două seturi, în 65 de minute, cu un scor zdrobitor: 6-0, 6-2.

Anterior, sportiva noastră a învins-o pe canadianca Eugenie Bouchard.

Halep ocupă locul 1 în Grupa Roşie, cu două victorii în tot atâtea meciuri, şi este aproape de calificarea în semifinale. Românca este urmată în clasamentul grupei de Ana Ivanovici şi Serena Williams cu câte o victorie şi Eugenie Bouchard, cu două înfrângeri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.