Sediul Antena 3, sediul Mişcării Populare!

De la alegerile prezidenţiale din 2009, când ambasada României din Franţa condusă de domnia sa a câştigat campionatul mondial la vot viteză, Teodor Baconschi nu a mai avut o bucurie aşa mare ca acum, când ANAF-ul a luat cu asalt Antena 3. Referitor la ordinul de evacuare emis de ANAF împotriva televiziunii de ştiri, domnul Baconschi a declarat că este vorba despre „o binecuvântare divină asupra României”.

Autorul „Mahalelei inepte” este teolog şi diplomat, dar se vede treaba că nu are niciun Dumnezeu şi nicio treabă cu diplomaţia. Probabil că bucuria lui Teodor Baconschi ar fi maximă dacă sediul Antenei 3 ar ajunge cumva în proprietatea RA-APPS, iar fostul ambasador al României la Paris ar primi clădirea pentru o chirie modică, pentru a amenaja sediul unei fundaţii care să le vorbească românilor despre democraţie, libertate de exprimare şi stat de drept.

Însă culmea aroganţei ar fi ca la licitaţia pentru vânzarea sediului Antena 3 să se prezinte şi trezorierul Mişcării Populare, pentru a-l achiziţiona în vederea amenajării sediului central al partidului condus de Traian Băsescu, această „binecuvântare divină asupra României”, cum l-ar linguşi Teodor Baconschi. Ce, banii munciţi ai membrilor curaţi ca lacrima ai Mişcării Populare nu-s buni? Ce, domnul Băsescu nu merită şi el să se răzbune într-un fel pe cei care au scos la lumină toate matrapazlâcurile petrecute în timpul regimului Băsescu? Ce atâta libertate de exprimare?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.