Șefa DIICOT și Elena Udrea, la cumpărături în Franța

Elena Udrea si Alina Bica (in mijloc, imbracata in negru)
Foto: joscenzura2014.wordpress.com

Pe blogul joscenzura2014.wordpress.com au fost publicate mai multe fotografii cu Elena Udrea și șefa DIICOT Alina Bica, care au fost făcute în februarie 2014, în timp ce acestea se aflau la Paris, într-o vizită privată. În imaginile prezentate, alături de cele două apare și Ana Maria Topoliceanu, fosta șefa a Companiei Naționale de Investiții.
„Marea luptătoare pentru curățenie morală, Elena Udrea, a fost surprinsă la Paris, în februarie 2014, într-o vizită privată făcută cu nimeni alta decât procuroarea-sef a DIICOT, Alina Bica, și cu Ana Maria Topoliceanu, fosta șefa a Companiei Naționale de Investiții, puse pe funcții și protejate de Elena Udrea. Fetele s-au distrat foarte bine și au spart câteva zeci de mii de euro. O apropiere între un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta șefă de instituție de stat cu buget dirijat discreționar și o procuroare-șefă pusă politic care ar trebui să lupte împotriva corupției politice și a crimei organizate”, a scris site-ul citat.

Site-ul susține că aceste imagini au fost ținute la sertar până acum de mai multe redacții din București care le-ar fi deținut, „în urma unor presiuni de neimaginat”.

UPDATE Site-ul care a publicat fotografiile nu mai poate fi accesat. Este afișat un mesaj conform căruia cei care l-au creat l-au șters.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.