×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 07:24
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Probleme pentru apropiații lui Dragnea
Șefii Tel Drum, la DNA

Update Petre Pitiș, directorul general al societății Tel Drum, și Florea Neda, fost director al aceleași societăți, s-au prezentat vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiați de procurori într-un dosar în care se investighează fapte de corupție.

Directorii Tel Drum au fost audiaţi într-un dosar privind obţinerea ilegală de fonduri europene în cazul achiziţionării unei staţii de asfaltare, a declarat vineri, la ieşirea de la DNA, avocatul Gheorghe Corbeanca, apărătorul lui Florea Neda.

"Este vorba despre un proiect privind instalaţia de asfaltare. Se presupune că firma de la care Tel Drum a cumpărat-o cu 12 milioane de lei a fost achiziţionată cu 8 milioane de o altă firmă. Faptele s-au petrecut în 2015", a declarat avocatul.

Potrivit avocatului, Florea Neda nu a dat declaraţii şi i s-a pus sechestru pe bunuri.

"El era atunci director adjunct al Tel Drum. DNA susţine că ar fi fost un aranjament şi că de ce nu a cumpărat instalaţia Tel Drum direct de la producător. Dar producătorul nu a participat la licitaţie. Nu avea de unde să cumpere", a susţinut el.

Întrebat dacă există numele lui Liviu Dragnea în dosar, avocatul a spus: "Nu ştiu să apară în dosar numele lui Liviu Dragnea".

La audieri era așteptat vineri şi Mircea Vişan, director în cadrul Tel Drum.

Publicat Vineri, 18 august 2017
1060
 | 2
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Intrebare
-2
Este Dragnea in Consiliul de administratie? Pentru ca toata investigatia e facuta doar-doar i-or gasi ceva lui Dragnea.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
mare gradina @ Intrebare
+10
Dupa pararea ta Romania are autostrazi, drumuri si locuinte?! Ca Tel Drum cu sta se ocupa, cu constructiile, si nu a facut nimic decat a inghitit banul contribuabilului prin afaceri cu statul. Pe tine ca cetatean, daca esti cinstit si platitor de taxe trebuie sa te intereseze unde ti s-au dus banii si cei care te-au furat sa plateasca, nu sa mori de grija unora de prin Consilii de Administratie!
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Intrebare @ Intrebare
+2
#MARE GRADINA: Stimabile, m-ai jignit. Insinuezi ca as putea sa simpatizez cu Dragnea chiar daca ar fi implicat in furturi. Sau cu oricine altcineva. Sunt pornit impotriva hotiei indiferent de culoarea ei politica si chiar daca hotul ar fi ruda cu mine. Ceea ce ma deranjeaza e selectivitatea investigatiilor procurorilor practicata cat se poate de vizibil. Iar ca exemplu pot sa-ti dau imunitatea timp de 10 ani a mafiei basiste, imunitate asigurata de d-na Kovesi, ca multumire pentru numirea ei de catre Traian Basescu,in care, cu exceptia viceprimarului din Cluj -Sorin Apostu, nimeni nu a fost deranjat cu ceva.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
lili @ Intrebare
0
NU e-n CA, dar e-n Spatele intregii afaceri sau increngaturi de afaceri a superperformantei TEL DRUM! NU are Teleormanul o companie mai PROFITABILA ca asta! De ce oare?! Unde merg Profiturile TEL DRUM an de an? In Brazilia, Maldive....Asta in timp ce oamenii cinstiti ai Romaniei muncesc platind Taxe si Impozite uriase care ajung la firmele acestor HOTI! Sila!
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 11 ore şi 41 minute