×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 19 august 2017, 06:49
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
"Eforturil majore" apreciate
Șeful NATO: România, un exemplu

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a felicitat România pentru "eforturile majore de a crește bugetul pentru apărare la 2% din PIB în 2017", spunând că este un exemplu de urmat și de alte state membre ale Alianței.

"Felicit România pentru eforturile majore de a crește bugetul pentru apărare la 2% din PIB în 2017. Într-o lume cu amenințări complexe și în evoluție, este nevoie atât de bugete mai mari pentru apărare, cât și de o mai justă împărțire a sarcinilor", a subliniat joi Stoltenberg, într-o declarație transmisă de serviciul de presă al NATO, citată de Agerpres.

"România oferă ambele — fiind un exemplu de urmat și de către alți Aliați", a mai precizat secretarul general al NATO.

El a afirmat de asemenea că România dă dovadă de leadership prin găzduirea unei brigăzi multinaționale, întărind prezența NATO în flancul sud-estic al Alianței.

"Salut călduros angajamentul puternic al României față de NATO, deopotrivă prin trupe și prin buget", a spus Stoltenberg.

Publicat Vineri, 17 februarie 2017
1324
 | 2
 | 12
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Ulii razboiului ? Nu, hoitarii ...
+2
Du-te la armată, pentru țară (?) mori, si-ti va da poștasul un copil din flori ! ... sau, pentru cei care chiar sint parintii copilului plecat pe front, ca "sa apere țara" la mii de leghe departare, ce poate fi mai "frumos si miscator" decit vizita, la 6 dimineata, a doi militari necunoscuti, care sa le dea la usa un drapel impaturit si o veste naucitoare ? ...
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
@Yoram, ...
+4
... du-te tu cu arma in mana, trimite-ti tu copiii sa lupte pentru corporatii, fii tu patriot.Stai tu acasa sa-ti privestii copiii veterani intorsi acasa distrusi fizic si psihic dupa ce s-au dus sa-si apere tara, bine!Du-te tu si copiii tai sa va mirositi unul altuia ciorapii in cazarma.Cred ca n-ai vazut in viata ta un soldat mort, dezmembrat, ars si cu matele pe-afara, asta-i razboiul, nu e nimic patriotic in el.Iti doresc sa vezi asa ceva si sa te trezesti toata viata in nas cu mirosul mortii, ca mirosul nu ti-l mai sterge nimeni de pe creier, unele imagini sau amintiri, poate.Fii tu intre aia 80% din adevaratii barbati romani.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
ZORRO
+1
"Reintroducerea stagiului militar obligatoriu si pregatirea permanenta pentru un conflict potential!" Stagiul militar obligatoriu a fost introdus de domnitorul A.I. Cuza! Este laudabila initiativa Armatei de a demara stagiu militar pe baza de voluntariat. Macar asa sa-i invatam pe tineri cum sa-si apere tara, iar pe langa ei si noi care stim ce e o arma si cum se foloseste. Sunt convins ca 80% din barbatii romani s-ar alatura armatei daca tara ar fi atacata!! "Patria mai presus de orice!"
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Yoram
+3
Reintroducerea stagiului militar obligatoriu si pregatirea permanenta pentru un conflict potential!Si infiintarea de Garda Nationala ,care poate fi mobilizata rapid in caz de conflicte interne sau externe!Un studiu din 2015 arată că aproximativ 30 % dintre polonezi s-ar alătura unor grupări militare sau paramilitare dacă ţara lor ar fi atacată, in tarile baltice procentul ajunge la 60%!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Sa traiti, si 10% daca-i ordin !
+3
Pai da, ti-e usor sa dai din clanță ! In caz de "ceva", ce, iti cade matale SCUD-ul sau SATAN-ul in freza ?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
IQ1000
+3
Cine va ameninta complex mai EDITAT? Voi amenintati pacea si securitatea mondiala. Romania un exemplu de obedienta, pupincurism si prostie.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Vlad @ IQ1000
+6
daca veneau"ailalti" cu decizia, nu mai erau obedienti etc.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
yoda
+7
// Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a felicitat România pentru "eforturile majore de a crește bugetul pentru apărare la 2% din PIB în 2017", spunând că este un exemplu de urmat și de alte state // Da, este exemplu de slugarnicie,obedienta si prostie ! Sunt sectoare mult mai importante in viata de toate zilele ,decat NATO.Cum spun strainii ceva ,imediat la noi se executa !Mai ales ca se agita mereu asa zisa // agresivitate a Rusiei//! Se dau bani ptr k mercenarii nostrii sa kilereasca pentru o cauza straina, oamenii care-si apara propriile tari !
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
(a+)x(a+b)
+10
Curios, il doare fix in EDITAT de MCV, Schengen, statul de drept, binom si independenta justitiei. Pune Sorosh cu Lulutza mana pe el si il baga la bulau!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Alin
+5
Mai clar : Guvernul Grindeanu! Bravo Grindeanu, bravo Dragnea, , vorba unui ametit ratacit candva prin politica, "Good point".Daca tot ne jefuiesc atatia, de ce sa nu cedam ceva si pentru binele nostru? Pana la urma, tot banul, ochiul...ne scoate din balacarelile dusmanilor.Ce zici monica, iti place, te gadila?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
unu
-16
eforturile lui iohanis, ca daca era dupa smecherul din teleorman, ne apara putin de americani
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Ce le stii tu pe toate, @ unu
+10
noi credeam ca ne apara Abakumov. Pacat ca esti doar UNU. Sau asta e IQ ?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Frenezie nejustificată
Publicat acum 19 ore şi 43 minute
Ne plângem de lipsuri, dar aruncăm mâncarea
Publicat acum 13 ore şi 9 minute
Filiera ucraineană a lui Hillary Clinton
Publicat acum 15 ore şi 8 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017