Semnături pentru demiterea primarului Gheorghe Nichita

Mai mulți cetățeni au demarat o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Iașiului, Gheorghe Nichita. Demersul a fost inițiat pe Facebook, cetățenii susținând că vor să atragă atenția asupra a 12 ani de „administrație dezastruoasă” a edilului, potrivit b1.ro. care citează HotNews.ro.

„S-a vorbit mult pe acest subiect! Iata ocazia de a-l pune în practică! Este un demers serios și hotărât, menit în special să atragă atenția asupra a 12 ani de administrație dezastruoasă a orașului Iasi de către primarului Gheorghe Nichita și camarilei sale și identificării de idei, soluții pentru punerea Iașiului pe hartă. Invităm pe cei care susțin acest demers să ni se alăture. Este o inițiativă a societății civile (Referendum pentru IAȘI Community), pentru strângerea semnăturilor necesare declanșării referendumului de demitere a Primarului Municipiului Iași, domnul Gheorghe Nichita. Pentru motivele pe care le vom prezenta în curând, cetățenii Municipiului Iași doresc demiterea primarului Gheorghe Nichita prin Referendum. Această acțiune se situează în afara oricărui partid politic. Membrii partidelor care susțin acest demers în interesul Iașiului sunt rugați să nu îl politizeze”, se arată în anunțul prin care oamenii vor să strângă semnături pentru demiterea primarului Gheorghe Nichita.

Până acum, pagina de Facebook „Referendum pentru Iași” a strâns aproape 900 de like-uri.

Grupul de ieșeni nu este primul care are o inițiativă de acest fel. La sfârșitul anului 2014, locuitorii din sectorul 3 al Capitalei au demarat o campanie similară, cerând demiterea primarului Robert Negoiță prin referendum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.