×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 18 august 2017, 09:41
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Acuzaţii grave
Senator PNL: Gazele de şist, o mega escrocherie

Senatorul PNL de Brasov Sebastian Grapa aduce acuzatii grave companiilor care intentioneaza sa exploateze gazele de sist din Romania.

Grapa acuză companiile straine interesate de gazele naturale că vor, pe deasupra, sa deverseze in subsolul Dobrogei substante radioactive.

Senatorul PNL a arătat, intr-o declaratie acordata Ziare.com, ca, de mai bine de o luna, o nava incarcata cu substante radioactive se "plimba" intre Portul Constanta si Portul Sulina. Cum deja avea banuieli asupra adevaratelor intentii ale companiei americane Chevron, care a concesionat exploatarea gazelor de sist in zona Dobrogei, a intrat la idei, dupa care a ajuns la cateva concluzii frapante.

"Tehnologia asta se bazeaza pe forarea unui put cu diametru foarte mare, pana undeva sub sisturile bituminoase, de aceea ii si spune gaz de sist. Cu totul intamplator stiu ca se plimba o nava, Flaminia, prin portul Constanta, prin portul Sulina, care are la bord nu stiu cate mii de tone de deseuri radioactive, care a plecat din Germania cu destinatia Franta, singurii din lume care neutralizeaza substante periculoase. Si aia au refuzat sa o primeasca. De ce nu au primit-o? De ce se plimba nava aia tocmai aproape de zona unde se fac prospectiuni? De ce n-au inceput sa faca prospectiuni aproape de zona Felix sau de zona Oradea? De ce s-au apucat tocmai acolo in Dobrogea, in imensitatea campiei dobrogene? ", a spus  Grapa.

Publicat Sâmbătă, 13 aprilie 2013
7943
 | 119
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
zorro
+22
Incep sa-i dau dreptate d-ului senator GRAPA!..... fara atentie marita si vigilenta din partea autoritatilor statului ,tara noastra va deveni cat de curand "lada de gunoaie radioactive" a EUROPEI!.....poate fi o " smecherie"asta cu foratul pentru gaze de sist,unde acolo in pamant se pot introduce tone de substante radioactive,sanchi ,pentru scoterea gazelor!.....daca mai toate tarile ,refuza tehnologia asta ,de ce NU o refuzam si noi?.....trebuie avut in vedere ca si noi avem copii,viitorul tarii,ce le lasam noi lor?.......un pensionar ,care spune ,sa nu se uite proverbul "FRICA ,PAZESTE PEPENII"
Publicat Luni, 15 aprilie 2013
+Răspunde
SUNDAY
+129
Gaze de basist ! D`aia l-au sustinut yankeii pe kiorete la referendum !
Publicat Luni, 15 aprilie 2013
+Răspunde
@gelu
+15
Ai dreptate. Da-i in ma - sa.
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
gelu
+23
Mai dai in zama mortii de lopata, e dreptul meu sa-mi apar tara asa cum pot. Asa ca, sa se pipi cainii si porcii si pe CIA si Mossad, daca aceste doua entitati vor sa ne distruga tara.
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
gelu
+9
Mai dai in zama mortii de lopata, e dreptul meu sa-mi apar tara asa cum pot. Asa ca, sa se pipi cainii si porcii si pe CIA si Mossad, daca aceste doua entitati vor sa ne distruga tara.
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
Marian Galben
+3
Nr. 61 + 62 - Ai grija Gelu, calculatorul tau sigur este monitorizat si nu vorbesc aici despre SRI ci despre CIA si Mossad...fara nici o gluma. Vizuina iepurelui este foarte adanca...How deep the rabbit hole goes....?
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
Titi Gutan
+58
Ce este de mirare? Il auzim pe prostanacul Ponta de necesitatea exploatarilor facute de pretinii de la Chevron.Daca stie de aceasta nava este grav.Atat el cat si noul lui pretin ,Basescu vor trebui sa raspunda cu capul daca stiau de nava incarcata cu deseuri radioactive. Oare ce pazesc cei din garda de coasta? De ce nu aresteaza nava? Sa fie granita maritima a Romaniei svaiterul ticalosilor lumii?
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
Victoria
+12
Parlamentari, interpelati guvernul ! Cine-i parlamentarul suficient de ferm sa someze guvernul sa dea explicatii, cum de a fost admisa intrarea in apele teritoriale a vasului cu otrava? Cine garanteaza ca nu pierde cate ceva direct in apa? Cine garanteaza ca la "reparatii" nu descarca "temporar" niste containere pline ca sa le reincarce apoi goale?
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
Qt
+18
Romania e programata de mult sa devina groapa de gunoi. vedeti si superlaserul de la Magurele pe care ni-l tot lauda si baga pe gat media de propanda dar in realitate e destinat arderii (cica) rezidurilor radioactive.
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
gelu
+23
Va dati seama ce bine e controlata mass-media anti-basescu de catre SRI daca bomba chimica adusa in tara de vasul Flaminia a fost trecuta in derizoriu in tot acest timp scurs de la intrarea deseurilor radioactive in tara si pana astazi??? Cand in mod normal intr-o presa libera, independenta si demna aceasta situatie foarte grava pentru sanatatea generatiilor prezente si viitoare ar fi fost cap de afis de dimineata pana seara iar toti reprezentantii institutiilor statului responsabili pentru acest dezastru ar fi fost luate la intrebari la foc continuu. Si scandalul din presa nu s-ar fi oprit pana ce toti responsabilii nu s-ar fi dat demisia si ar fi intrat pe mana Parchetlui Militar. Unde sunt marii ziaristi din preasa anti-basista si de ce nu iau atitutide in acest caz??? Nistorescu, CTP, SRS, Bacanu, Chireac, Marius Tuca......au adormit cu totii sau sunt trecuti pe pilot automat???
Publicat Duminică, 14 aprilie 2013
+Răspunde
Recomandate
Cum s-a dus o senatoare în Parlament
Publicat acum 21 ore şi un minut
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 20 ore şi 35 minute
Țara gîfîie, economia crește
Publicat acum 13 ore şi 27 minute
Atac terorist în Barcelona (Video)
Publicat acum 15 ore şi 11 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum 14 ore şi 25 minute