Serena Williams, declaraţii după meciul cu Simona Halep

Americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, a comentat pe contul de Twitter la câteva minute după ce a fost învinsă de Simona Halep (nr. 4 WTA), într-o partidă contând pentru Turneul Campioanelor.

„Simona a evoluat la un nivel foarte înalt, iar eu am jucat jenant. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa! Simona a jucat foarte bine, n-am mai văzut-o niciodată jucînd aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine.

Eu m-am antrenat foarte bine, am lovit mingea foarte puternic, dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, dar nu am mai văzut-o jucînd atît de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri cîştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei.

În ceea ce mă priveşte, cu siguranţă nu sînt sută la sută în formă, dar sînt aici şi joc. Iar asta nu are nimic de a face cu meciul de azi.

Repet, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei.

Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întîlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, în special pentru ea„, a declarat Serena Williams.

La scurt timp după ieşirea de pe arena din Singapore, Serena Williams a avut şi un scurt comentariu pe Twitter:

„Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar. Bună treabă şi mult succes”, a scris Serena Williams pe contul său de Twitter.

Simona Halep a câştigat după o oră şi cinci minute cu 6-0, 6-2 al doilea meci din Grupa Roşie contând pentru Turneul Campioanelor, ediţia 2014.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.