Sfaturi utile! Ce trebuie să ştiţi când cumpăraţi pantofi pentru copii

Să cumperi pantofi pentru copii este un lucru care le-a intrat în reflex părinţilor. Spre exemplu, la orele de sport, cel mic sau cea mică trebuie să aibă neapărat o pereche de pantofi lejeri, care să-i permită să se mişte în voie. Şi, de regulă, mulţi dintre ei preferă să poarte, zi de zi la şcoală, adidaşi pentru copii, pentru că le ofera confortul si libertatea de mişcare pe care şi le doresc.

Chiar dacă achiziţia a devenit una redundantă, mulţi părinţi nu ştiu ce anume trebuie să caute la o pereche de pantofi pentru copii. Desigur, sunt importante şi culoarea, şi modelul. E vital ca celui mic să îi placă perechea de pantofi pentru copii pe care urmează să o poarte luni întregi. Totuşi, sunt câteva lucruri la care mami şi tati trebuie să fie atenţi în magazine atunci când achiziţionează o pereche de pantofi pentru copii pentru băieţi sau fete.

Materialul este foarte important atunci când vorbim despre pantofi pentru copii. El trebuie să fie de calitate, să nu se rupă la prima fugă mai energică a celui mic. Şi ştim prea bine cât de mult le place celor mici să alerge şi să se joace. Totuşi, părinţii trebuie să fie atenţi şi la cât de rigid este materialul de pantofi pentru copii pe care doresc să îi achiziţioneze. Un material prea dur, prea rigid poate duce la deformarea piciorului copilului şi la disconfortul său în respectiva pereche de pantofi pentru copii.

Specialiştii recomandă să achiziţionaţi perechi de pantofi pentru copii realizate din piele naturală sau pânză. Orice altceva înseamnă disconfort şi achiziţie pe termen scurt.

Cât ai clipi, te întorci în magazine să cauţi o nouă pereche de încălţăminte pentru copii.

Şi mărimea perechii de încălţăminte pentru copii e foarte importantă. Ea trebuie să fie perfectă, să se potrivească piciorului. O mărime mai mare sau mai mică aduce după sine disconfort, chiar şi durere. Specialiştii recomandă să mergeţi cu copilul atunci când vreţi să îi cumpăraţi o pereche de pantofi pentru copii, pentru a vă asigura că îi vin perfect şi nu are probleme la mers. Ulterior, în magazin, puteţi ajunge la un consens cu el în privinţa modelului, culoarea şi bugetul alocat acestei investiţii importante.

La Noriel, puteţi descoperi o mulţime de modele de pantofi pentru copii, la preţuri accesibile şi interesante. Modelele sigur îi vor fascina pe cei mici, iar cei mari vor fi atraşi de reducerile avantajoase. Mai mult decât atât, dacă observaţi ca mărimea perechii de încălţăminte pentru copii pe care aţi achiziţionat-o nu se potriveşte cu cea a fetiţei sau băieţelului dumneavoastră, aveţi dreptul la retur în 30 de zile, fără nicio taxă suplimentară pe care să o plătiţi.

Iar cum se apropie sezonul, vă sfătuim să descoperiţi ofertele la sandale pentru copii, dar şi adidaşi pentru copii de la Noriel.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.