×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 33 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 19 august 2017, 21:39
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Atragerea de bani europeni, un deziderat
Shhaideh: Încă suntem în pericol

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat vineri, la Brăila, că România se află încă în pericol de a pierde bani europeni.

'Ne-am propus, împreună cu Ministerul Agriculturii, care coordonează APIA și PNDL, să ajungem la 31 decembrie 2017 să aducem în țară 5,2 miliarde de euro. Față de zero cât a fost anul trecut, 5,2 miliarde e o sumă importantă, dar față de cât ar fi trebuit să avem noi astăzi aduși în România, încă suntem în pericol de pierde bani europeni, în pericol de decomitere', a declarat Shhaideh.

Vicepremierul a precizat că, din prima zi în care a venit la guvernare a pornit toate motoarele, a deschis toate toate liniile de finanțare și, în momentul de față, sunt în dezbatere toate ghidurile de pe Programul Operațional Regional.

'Față de un an în care nu s-a întâmplat nimic, în trei luni, că lumea uită că noi suntem la guvernare de trei luni, am reușit să deblocăm și să deschidem toate liniile de finanțare. Ne-am asumat că la 1 iulie, toate autoritățile de management vor fi desemnate și începem să aducem banii europeni în țară', a completat Shhaideh.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a participat, vineri, la Brăila, la o întâlnire de lucru cu autoritățile locale — primari și viceprimari, consilieri municipali și județeni, șefi ai serviciilor publice—, reprezentanți ai oamenilor de afaceri și ai agricultorilor, organizată la Consiliul Județean.

Paul DumitrescuPublicat Vineri, 21 aprilie 2017
1643
 | 6
 | 9
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
nicu cohen
-1
"Atragerea de bani europeni, un deziderat " ..aiurea ! Un deziderat al stapanilor lui Shaidadeh , al fraierilor si al bancherilor care vor sa ne infunde in datorii imposibil de rambursat . Idealul este sa emitem proprii nostri bani nationali , bazati pe economia noastra daca vrem ca Romania sa supravietuiasca ca entitate statala si sa nu ajunga in dezastru ca Grecia .
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
ZORRO @ nicu cohen
+3
Domnul Itic, nu esti deloc informat si pe cale de consecinta produci dezinformare. Programele FEGA si FEADR contin toate fonduri NERAMBURSABILE! Aceste programe nu PRODUC DATORII, ci dimpotriva neaccesarea lor duce la pericolul real ca Romania sa cotizeze mai mult la fondurile UE decat poate beneficia prin toate programele de fonduri nerambursabile. Asa ca referirea la situatia Greciei nu are nici o relevanta! Mai citeste inainte sa emiti atare sofisme! Shalom.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
nicu cohen @Zorro @ nicu cohen
+1
ZORRO , sti care problema bâlbâiala ? Unii crede ca stiu , se autoliciteaza si incearca a explica ceva ce habar nu au ! Nu exista nici mos Gerila si nici pomeni nu se fac . Totul face parte din programe de sclavizare prin datorii . Felix qui nihil debit . Cine n-a priceput asta e zombificat .
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Diftong
-7
Propaganda si demagogie pentru spalatii pe creier de haznale si guittv. Niciodata nu o sa recunoasca ca au lasat guvernului Ciolos 0 programe de finantare, in 2015 nu au accesat 1 euro din banii pe programe 2014-2020. Numai societatea civila ii poate pune cu botul pe labe, sa-si recunoasca si asume greselile, asa cum s-a facut cu ordonanta 13. Pana la urma si-au recunoscut si asumat greseala. Cat mai multe iesiri in strada cu atat mai bine pentru democratie. Ciuma rosie cu ale sale posturi de propaganda si spalare pe creier haznale si guittv, este maestra in a arata cu degetul catre altii. Propagandistii si demagogii ciumei rosii la presiunea strazii sunt fortati sa-si asume greselile si sa le indrepte. Opozitia niste paiate, invitata la posturile de propaganda ale ciumei rosii zici ca au fost drogati, stau ca Busoi, anesteziati, cuminti, cu ochii dilatati si buzele cusute. La aceste posturi sunt invitati cei care au cele mai multe schelete in dulap, usor de manarit, cu mare frica de posturile propagandei ciumei rosii.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
ZIC SI EU
+11
Cred ca ar trebui spuse mai multe despre acest subiect, de ce nu au absorbit fonduri europene -nu au putut, nu i-a interesat, nu au fost capabili, nu au vrut. Cred ca daca a fost vorba de actiuni-inactiuni voite parchetul ar trebui sa intervina, cred ca ar trebui sa ne saturam sa pierdem bani pe incompetenta sau indiferenta unor indivizi care vremelnic ocupa niste functii si nu sant instare sa inteleaga de ce sant pe pozitia respectiva. Nici daca i-am lua mai tarziu pe toti nu rezolva problema, pentru ca tara a fost tinuta pe loc ani de zile datorita unor incapabili. Cunosc bine aceste probleme din anii 2000, nu-i interesa pentru ca era multa documentatie si se fura mai greu.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
minciuna prin omisiune
+1
zero anul trecut a fost ptr ca nu au fost proiecte. finantarile ue nu se obtin dela o zi la alta.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
lili @ minciuna prin omisiune
+5
Corect! Guvernul-Minune al lui Dragnea incepe sa scartaie din toate incheieturile! In afara cresterilor artificiale la salarii si pensii din PIXul de necontestat al lui Dragnea, acest Guvern-Minune NU a facut NIMIC! Aseara la Antena 3 la Radu Tudor a fost Liviu Dragnea, care a adus foi, calcule, pixul nelipsit dar cand a fost intrebat depsre Nivelul Investitiilor in Trimestrul 1, raspunsul a fost o mare minciuna tipic Dragnea: "nu sunt pregatit, nu am cifrele la mine(!!!??), dar vom face o emisiune despre Investitii, numai despre Investitii, stiu ca va place subiectul", la care Radu Tudor a zambit complice, stiind si el ca Dragnea minte, la cate cifre a adus aseara, culmea, tocmai cifra Investitiilor NU o stia, nu o avea! Rusine, mincinosilor, nici la degetul mic nu o sa le ajungeti Ministrilor lui Ciolos! De exemplu, fost Minsitra a Mediului din Guv Ciolos, Cristiana Palmer, Expert Reconoscut in probleme de Mediu, a fost numita in funcţia de secretar executiv al Convenţiei Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) privind Diversitatea Biologică, începând din luna martie 2017, potrivit site-ului oficial al forului mondial, in urma unei selectii dintre experti in domeniu. Cristiana Paşca Palmer a fost desemnată în această funcţie de către secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, iar anunţul a fost făcut cu ocazia Zilei Naţionale a României şi în marja lucrărilor celei de-a 13-a Conferinţe a Părţilor la Convenţia ONU pentru Diversitate Biologică, care se desfăşoară în perioada 1-17 Decembrie 2016 la Cancun. O vedeti pe Rovana Plumb, fosta la Mediu, numita vreodata in astfel de functii?
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Iov
-2
Si cand ma gandesc ca Ciolos mai vrea...
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Poli 21 @ Iov
+4
Mai iovule, mai bine ramineai sa infrunzesti in continuare ( ca orice salcie iov ) decit sa te dai in stamba pe site.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 13 ore şi 26 minute
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 7 ore şi 27 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017