Şi-a aruncat copilul de la etaj, apoi s-a aruncat și ea

O femeie de 35 de ani şi-a aruncat copilul de 5 ani de la etajul opt al unui bloc din Crângaşi, iar apoi s-a sinucis. Potrivit primelor informaţii, se pare că aceasta ar fi vrut să se răzbune pe soţul său prin gestul extrem, informază B1 TV.

Femeia, împreună cu copilul său, se aflau în vizită la mama sa.

Corpul femeii a fost găsit de doua persoane care treceau prin zonă, ei fiind cei care au anunțat autoritățile.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru a stabili cauzele acestei nenorociri și pentru a vedea dacă femeia s-a sinucis sau a căzut accidental. Conform anumitor surse, femeia s-ar afla în stare de depresie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.