Și prin Motreanu, DNA lovește iar în PNL

Articolul O nouă lovitură pentru PNL: Dan Motreanu, urmărit penal de DNA a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

QX
+1
Alinuta kilowatt zambea serafimic la aluzia ca justitia & serviciile pun si darama guverne, dau „meditatii” de democratie si impun omul „potrivit” pe functia potrivita, nici nu stie ce o asteapta, chiar daca majoritatea penelistilor sunt totodata si penali cu lustru, nici unul mai acatari nu va mai ramane in hora buldogului si pedeleprelor vopsite galben albastru.
Publicat acum 2 ore şi 3 minute
+Răspunde
FLORIN
0
Nu aceasta este solutia. Din pacate, clasa politica romaneasca nu a inteles nimic din ceea ce se intampla cu GRECIA! Acestia au ales sa-si HOTARASCA soarta, iar noua ne este frica de … Drama poporului roman sta in INJUSTITIA promovata de structurile asazisei puteri legislative! Nu este normal ca orice actiune promovata de un exponent al administratiei publice, al clasei politice, sau al societatii civile(primari, presedinti CJ, prefecti, ministri, parlamentari, directori, presedinti, etc) sa fie AUTOMAT INCADRATE in prevederile art. 13 din OUG nr. 43/2002, iar Guvernul sa nu intervina si sa fie de acord cu discutarea modificarilor la legislatia penala, la … calandele grecesti! Nu este normal(daca tot este vanturata aceasta „egalitate intre cetateni”) ca pentru aceste categorii de persoane sa functioneze o legislatie paralela cu aceea pentru toti cetatenii Romaniei! Nu este normal ca(daca tot este vanturata aceasta „egalitate intre cetateni”) TOTI CETATENII ROMANIEI sa raspunda pentru faptele lor, iar magistratii sa fie exceptati pentru ca asa doreste CSM(adica tot magistratii)!
Publicat acum 2 ore şi 58 minute
+Răspunde
Felix
+7
Imi pare tare rau de PNL… dar e ca in cazul Greciei: sunt responsabili de soarta lor trista.
Publicat acum 5 ore şi 39 minute
+Răspunde
SOBOLANU
-3
FOARTE BINE CURATENIA SA MEARGA CU APLOMB INAINTE INDIFERENT DE PARTID DAR SA NU UITE JUSTITIA SA FACA REPEDE O INITIATIVA LEGISLATIVA CA ACESTOR INFRACTORI DELAPIDATORI,EVAZIONISTI ,PRIMITORI DE MITA ETC SA L I SE CONFISTE DACA SUNT CONDAMNATI TOTUL DAR ABSOLUT TOTUL DE AICI DIN TARA SI DE AFARA !!!!!! DE CE NU SE INTREBA IN ULTIMUL TIMP UNDE SUNT BANII LUI U ETC ETC !!!!!!! CAND SUNT TRIMISI IN JUDECATA ????????????????????? ROMANI SA I A EX GRECIEI SI ASTA NU V A ADUCE DECAT BINE IN ROMANIA TARA MEMBRA UE SI NATO DAR CU UN GUVERN PUTERNIC SI CAPABIL NU CU FA PONTA=SILA=GUVERN DE INCOMPETENTI SI PENALI =DEMISIA DEMISIA DEMISIA !!!!!!!! CAT O STA DAR NU CRED CA MULT M.R.RU SA I PUNA PE AGENTI SIE DIN TOATA LUMEA SA AFLE UNDE SI AU DEPUS BANII ACESTI INDIVIZI SI ALTII !!!!!!!!! SA NU ZICETI CA ESTE IMPOSIBIL PENTRU CA NU E !!!!!!!!!! UN AGENT SIE POATE DA INFORMATII SI DESPRE BONITATEA UNEI FIRME SA ZICEM DIN OLANDA CAT SI DESPRE MULTE DAR MULTE ALTELE SI AICI IN COOPERARE CU ALTE SERVICII DE SECURITATE EXTERNA DE EX FSB CONSIDERAT DE UNII EGALUL MOSSADULUI !!!!!! O ZI BUNA ROMANIA !!!!!!!!
Publicat acum 5 ore şi 54 minute
+Răspunde
Hoţul strigă hoţii!
-1
E bine să se ştie că Bâgiu, fost penelist, este acum omul PSD, deci îi convine să rărească partidul advers, îndrugând verzi şi uscate! Apoi: noul PNL este rărit tocmai de vechii penelişti, iar râia pedelistă devine şi dominantă, şi „curată” ca lacrima! Aici pare a funcţiona brici coabitarea Ponta-Băsescu de compromitere şi spulberare a PNL istoric! Şi Motreanu, şi Scutaru se fac vinovaţi de cutuma generalizată la toate partidele, pe toate nivelele, de sponsorizare a partidului în campanii! Cum sunt aceşti bani?! Banii… n-au miros! Un viciu de formă, înlesnit de lipsa legislaţiei finanţării partidelor! Astfel TOŢI politicienii sunt şantajabili la acest capitol, iar cuiva îi convine enorm această stare în care România este practic decapitată politic!
Publicat acum 6 ore şi 51 minute
+Răspunde
Tacerea inseamna ….
+9
Astept un comentariu din partea juristei PNL AVAS Gorghiu referitor Motreanu. Vad ca a izbit-o tacerea ! Udrea si intr-o asa situatie tot mai debita ceva, Gorghiu trebuie sa invete cu ce incearca sa ne abureasca ! Nu e o clona perfecta !
Publicat acum 7 ore şi 23 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.