Interlopul Sile Cămătaru: Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș

Interlopul Sile Cămătaru, despre care un presupus pușcăriaș i-ar fi scris Elenei Udrea că a cerut lichidarea ei, se apără dând în vileag ce relație are cu Dorin Cocoș, fostul soț al deputatei.

„Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș”, a transmis Cămătaru din spatele gratiilor, încercând să demonteze astfel informația că i-a pus gând lui Udrea.

Interlopul cataloghează totul ca fiind „o invenție”.

”Tot ce a apărut este o invenție. Nici nu se pune problema de așa ceva! Apariția numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aș putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înțeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!”, afirmă Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, într-un mesaj transmis redacției SPYNEWS.

Presa a relatat sâmbătă că Udrea a primit o scrisoare în care un deţinut susține că a primit comandă de la clanul Cămătarilor să o înţepe cu un ac infectat cu HIV. Presupusa scrisoare a devenit în scurt timp un nou prilej de victimizare a deputatei încarcerată la Penitenciarul Târgșor, care cere prin avocați protecție specială în pușcărie. Presupusa scrisoare aici.

Udrea e deja în liga lui Sile Cămătaru

Numele Elenei Udrea și al lui Sile Cămătaru nu sunt la prima asociere. La votul din Camera Deputaților pentru prima solicitare a procurorilor de arestare a Elenei Udrea, deputata a făcut un gest controversat, îndelung comentat. Udrea și-a dus degetul la nas de mai multe ori pentru a transmite un mesaj doar de ea știut.

Sile Cămătaru, unul dintre cei mai de temuți capi ai lumii interlope din București, a fost surprins în trecut făcând acelaşi gest (foto).

Gestul lui Udrea a stârnit nenumărate controverse și interpretări atunci.

Potrivit unei interpretări, Udrea a făcut atunci trimitere la “omerta”, prin care dorea să se transmită: “Dacă va fi bine pentru mine, nu o să vorbesc”. O altă interpretare ar fi aceea că cel care face gestul transmite că nu o să vorbească.

Printre interlopi, semnul s-ar traduce astfel: „Avem acelaşi secret” sau „V-am mirosit, ştiu ce vreţi să faceţi!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.