Simirad: „Cine-l huiduie pe Băsescu e un prost!”

Huiduielile primite de Traian Băsescu la manifestările din Piaţa Unirii de la Iaşi au generat, aşa cum era de aşteptat, ieşiri furibunde din partea celor care fac parte din arcul guvernamental. Un astfel de exemplu a fost spectacolul de zile mari pe care l-a dat, în direct la Antena 3, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad,

Simirad, fost pesedist, actualmente membru în partidul-gamelă al generalului de mucava Gabriel Oprea, a intervenit telefonic în emisiunea „Se întâmplă în România” de la Antena 3, realizată de Maria Coman, pentru a acuza opoziţia de instigarea acelora care i-au huduiut pe Traian Băsescu, Elena Udrea şi Teodor Baconschi.

„Ştiu că toate huiduielile adresate domnului preşedinte Băsescu au fost doar o capcană organizată murdar. Am informaţii că acolo în Piaţa Unirii sosiseră autobuze dirijate de liderii PSD şi PNL. Aceste autobuze aveau sarcina de a huidui pe preşedinte şi pe cei veniţi cu domnia sa. În 152 de ani de când se organizează această manifestare nu s-a întâmplat aşa ceva, o aşa ruşine să fie huiduit şeful statului”, a spus plin de importanţă preşedintele CJ Iaşi.

La remarca moderatoarei Maria Coman că „pe aceeaşi logică, vă spun şi eu că în 152 de ani nu s-a mai întâmplat ca salariile, pensiile, indemnizaţiile şi alocaţiile tuturor să fie tăiate, aşa cum se petrece acum, în regimul Băsescu”, Simirad a dat un răspuns uluitor, care a stârnit hohote de râs invitaţilor din studioul Antenei 3: „Ba sigur că da, sigur că s-a mai întâmplat, dacă ne gândim la răscoala de la 1907, la Războiul de Independenţă. Atâtea războaie care au fost, dar nimic nu i-a dezunit pe români ca acum, când au fost incitaţi de PSD şi PNL”.

Şi pentru ca toate enormităţile pe care le-a spus în emisiunea de la Antena 3 să aibă şi o culme, Constantin Simirad a susţinut în finalul intervenţiei sale telefonice că cei care l-au huiduit pe Traian Băsescu sunt „oameni care au venit de la ţară, oameni fără cultură, fără să ştie să facă discernământ, oamenii ăştia nu prea au de fapt de ce să huiduie, nu-s oameni nemulţumiţi, sunt doar instigaţi de liderii PNL şi PSD. Eu nu-i fac proşti pe oamenii ăştia, dar constat de multe ori că aşa sunt, pentru că îi văd că sunt uşor de manipulat”.

Prostiile debitate de slugarnicul Simirad nu sunt doar rodul unei minţi aburite şi neinstruite, ci chiar asta gândesc oamenii puterii despre cei care nu sunt de acord cu ei, despre cei care îşi strigă nemulţumirile, că sunt doar „nişte autobuze plătite să huiduie” şi „nişte proşti”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.